Buitenschoolse opvang Utrecht

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Utrecht zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Utrecht. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Utrecht: Anne Frank

Van Bijnkershoeklaan 282
06 – 154 437 84
Scholen: Da Costa, Zeven Gaven School, Lukasschool, Pandaschool, Anne Frankschool, Kaleidoscoop, Schateiland, Luc Stevensschool en International School Utrecht

Buitenschoolse opvang Utrecht: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Utrecht zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Utrecht is daarop afgestemd.

In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.