Contact | Kind & Co

Wij helpen u graag

Heeft u een vraag aan ons? De meestgestelde vragen hebben wij alvast voor u op een rijtje gezet.

Hoe lang is de wachtlijst?

Het verschilt per locatie hoe lang de wachtlijst is. De lengte van de wachtlijst is mede afhankelijk van het aantal inschrijvingen en opzeggingen. Om de kans op een plek te vergroten kunt u zo flexibel mogelijk inschrijven. Wij horen het daarom graag wanneer u ook een aanbod wenst te ontvangen voor minder dagen dan het uiteindelijk gewenste aantal dagen.

Eventueel is het ook mogelijk om te kijken of ons gastouderbureau mogelijkheden voor plaatsing heeft; dit is per gemeente verschillend. Neem daarvoor gerust contact op met ons gastouderbureau 030 – 600 47 60.

Is er een wenperiode als mijn kind op het kinderdagverblijf start?

Hierover maakt u tijdens het kennismakingsgesprek afspraken. De wendagen vinden plaats na de aanvangsdatum zoals vermeld in de overeenkomst. Houd er dus rekening mee dat het kan zijn dat uw kind niet direct (een) volledige dag(en) naar de opvang gaat. Het is goed om te weten dat voor het wennen wel hele opvangdagen in rekening worden gebracht. Uw kind wordt namelijk al meegenomen in de bezetting, zodat wij altijd genoeg medewerkers op de groep hebben om uw kind goed te begeleiden.

Wat is de opzegtermijn?

De opzegtermijn is één maand, per willekeurige datum. Dit geldt voor zowel gehele als gedeeltelijke opzegging.

Hoe kan ik inloggen in het ouderportaal/ouderapp?

Zes weken voordat de opvang van uw kind(eren) start ontvangt u automatisch uw accountgegevens via e-mail.

Als gebruikersnaam vult u het e-mailadres in die bekend is bij Kind & Co.
De URL die u kunt gebruiken is: kindenco.ouderportaal.nl

Contactformulier

Vindt u uw antwoord niet bij onze veelgestelde vragen? U kunt ook contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier.

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze privacyverklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Contactgegevens

  Planning & Klantcontact

  Voor algemene informatie over kinderdagverblijf, peuteropvang en BSO en vragen, opmerkingen of wijzigingen in de kinderopvang van uw kind. Openingstijden: op werkdagen tussen 8.00 en 17.00 uur.

  +31 (0)30 600 47 50

  planning@kmnkindenco.nl

  Uw locatie

  Wanneer u vragen hebt over locatie-gerelateerde zaken, kunt u direct contact opnemen met de locatie. U vindt de contactgegevens op de locatiepagina.

  Gastouderbureau

  Heeft u vragen over gastouderopvang? U kunt ook kijken bij de Veelgestelde vragen gastouderopvang. Openingstijden: op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

  +31 (0)30 600 47 60

  gob@kmnkindenco.nl

  Werken bij

  Kijk voor onze vacatures op onze Werken bij website. Of stuur je vraag naar sollicitatie@kmnkindenco.nl.

  Hoofdkantoor Kind & Co

  U kunt ook contact opnemen met onze receptie via het algemene telefoonnummer. Openingstijden: op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur.

  Kroonslag 2, 3991 TW Houten

  +31 (0)30 695 84 69

  info@kmnkindenco.nl