Kinderdagverblijf IJsselstein | Kind & Co

Kinderdagverblijf IJsselstein

Onze kinderdagverblijven in IJsselstein zijn een heerlijke plek voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Kinderen krijgen professionele zorg en liefdevolle aandacht. Ze leren samen te spelen, rekening te houden met elkaar en krijgen alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken.

Hieronder ziet u welke kinderdagverblijven gevestigd zijn in IJsselstein. U kunt op één van de kinderdagverblijven klikken voor meer informatie.

Ruime openingstijden

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Ruime openingstijden

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Kinderdagverblijf IJsselstein: veilig, vertrouwd en gezellig

De kinderen worden liefdevol opgevangen in een kleine groep op basis van structuur.

Onze kinderdagverblijven in IJsselstein zijn kindvriendelijk, overzichtelijk en harmonieus ingericht, met veel daglicht en kleuren. Daarnaast beschikt elk kinderdagverblijf over een eigen buitenruimte. Want als het even kan, wordt er lekker buiten gespeeld.

Op de kinderdagverblijven wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden van de kinderen.

Kom langs!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van onze kinderdagverblijven in IJsselstein! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.