Buitenschoolse opvang Utrecht: Krachtpatsers

 1. Centraal gelegen

  Vanaf BSO Krachtpatsers bent u in 5 minuten op het Centraal Station en daarmee in een mum van tijd op de plek van bestemming of andersom.

 2. Nabij kinderdagverblijf Spikkels en OBS De Kleine Dichter

  Onderdeel van een spil van activiteiten voor kinderen, waarbij Krachtpatsers met name het sportieve deel voor haar rekening neemt.

 3. Sportzaal voor sport- en spelactiviteiten

  Er hoeft geen moment te zijn waarop een kind zich verveelt of niet weet wat hij of zij moet doen. De grote sportzaal nodigt uit tot gewoon vrij spelen of een georganiseerde sportactiviteit.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Krachtpatsers?

BSO Krachtpatsers is gevestigd in de kantine van worstelvereniging ‘De Halter’ in de Dichterswijk, nabij het centrum van Utrecht. Rond BSO Krachtpatsers is het nieuwbouwproject ‘Parkhaven’ gevestigd. Vanaf het centraal station Utrecht is Krachtpatsers makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.

Wat biedt BSO Krachtpatsers?

BSO Krachtpatsers is een echte sport-BSO voor kinderen van 8 jaar en ouder. Zij maken gebruik van een grote ruimte in de kantine waar kinderen met elkaar eten en drinken en diverse activiteiten hebben, wanneer ze niet in de sporthal of buiten zijn. De groepsruimte heeft uitzicht op de grote sportzaal waar BSO Krachtpatsers gebruik maakt van alle speeltoestellen en het sportmateriaal. Het speels ingerichte buitenterrein biedt voldoende uitdaging om te spelen en te ravotten. De kinderen hebben hier een bank van mozaïektegels gemaakt waarop ze zomers lekker buiten kunnen zitten en iets kunnen eten of drinken. De nadruk bij deze locatie ligt op sport, maar uiteraard kunnen de kinderen ook andere activiteiten doen of workshops volgen, soms in samenwerking met BSO Troubadour. BSO Troubadour bevindt zich in OBS De Kleine Dichter en samen met De Halter en Doenja vormen wij De Brede School.

Scholen

De kinderen van OBS De Kleine Dichter kunnen op BSO Krachtpatsers terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heycopplein 3
  3521 EX Utrecht
  Tel. 06 – 111 235 73
  LRK 115714236

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Kelly Pompies
  clustermanager
  tel. 06 - 416 205 74
  k.pompies@kindencoludens.nl
  Rens Kool
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 215 066 93
  r.kool@kindenco.nl