Buitenschoolse opvang Utrecht: St. Bonifatius

 1. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) St. Bonifatius?

BSO St. Bonifatius is gevestigd in RKBS Sint Bonifatiusschool aan de Brinkstraat in Haarzuilens. Wij maken gebruik van een klaslokaal, de speelzaal en de hal.

Wat biedt BSO St. Bonifatius?

Wij bieden opvang aan kinderen van basisschool Sint Bonifatius voor de leeftijd van 4 tot en met 12 jaar.

Kinderen kunnen dagelijks kiezen uit meerdere activiteiten. Dit kunnen activiteiten zijn die door de kinderen zelfstandig gedaan kunnen worden zoals knutselen, een gezelschapsspelletje spelen of verkleden. Daarnaast worden er dagelijks activiteiten aangeboden onder begeleiding van een pedagogisch medewerker zoals theater, koken, handvaardigheid, sport.De activiteiten die worden aangeboden, sluiten aan op verschillende leeftijden en de pedagogisch medewerkers zijn continu bezig met uitzetten van nieuwe activiteiten.

Op de BSO wordt gewerkt met thema’s waarop de activiteiten aansluiten. De jonge kinderen worden tijdens de activiteiten begeleid, terwijl de oudere kinderen meer vrij worden gelaten bij het uitvoeren van de activiteiten.

Tijdens de activiteiten wordt er gestimuleerd op de autonomie en creativiteit, maar ook samenspel en participatie. De pedagogisch medewerkers nemen geen genoegen met een ‘gewoon leuke dag’, maar door middel van uitjes, individueel- en groepscontact en workshops, proberen de pedagogisch medewerkers er een ‘super leuke dag’ van te maken.

Scholen

De kinderen van basisschool Sint Bonifatius kunnen op BSO St. Bonifatius terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Brinkstraat 4
  3455 SK Haarzuilens
  Tel. 06 – 823 670 30
  LRK 250380651

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Gesloten
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Gesloten

  Tijdens schoolvakanties opvang van 7:30 tot 18:30 uur op BSO Willibrord in Vleuten. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Marleen Jansen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 56
  m.Jansen@kindenco.nl