Praktische informatie

Hieronder vindt u praktische informatie over het aanvragen van een rondleiding, inschrijven en het berekenen van kosten.

Rondleiding aanvragen

Om een goede indruk te krijgen van de locatie van uw voorkeur, nodigen wij u graag uit om een kijkje te komen nemen. Zo kunt u de sfeer proeven en maakt u alvast kennis met de medewerkers. U kunt hier een rondleiding aanvragen.

Inschrijven

Wilt u uw kind inschrijven voor opvang op één van onze locaties? U kunt direct een inschrijving doen door rechtsboven op de button Inschrijven te klikken.

Kosten

De daadwerkelijke kosten voor de kinderopvang zijn afhankelijk van uw inkomen. Met de tarieflijsten en onze rekentool kunt u een indicatie krijgen van uw netto kosten voor de kinderopvang.

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag over de kinderopvang bij Kind & Co? Op onze pagina met veelgestelde vragen vindt u antwoord op vragen over onder andere onze diensten, wennen, de wachtlijst, het ouderportaal en de opzegtermijn.

Overeenkomst opzeggen

Wilt u uw overeenkomst bij ons (gedeeltelijk) opzeggen? We hopen dat uw kind een fijne tijd bij ons heeft gehad. U regelt het opzeggen van (een deel van) de overeenkomst eenvoudig door het opzegformulier in te vullen.