Buitenschoolse opvang Woerden

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Woerden zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Woerden. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Woerden: Sportlust

Waardsedijk 31
06 – 571 487 66
Scholen: Rembrandt van Rijn, De Kring, Willem Alexanderschool, Andersenschool, Margrietschool, Regenboog, De Schakel, R. de Jagerschool, Wilhelminaschool, Willem van Oranjeschool, De Molenwiek, Franciscusschool, Constantijnschool, Achtsprong, Keerkring, WERELDwijs en Johan Friso

Buitenschoolse opvang Woerden: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Woerden zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Woerden is daarop afgestemd.

In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.