Buitenschoolse opvang-Zeist | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Zeist

Onze buitenschoolse opvanglocaties (BSO) in Zeist zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Zeist. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Zeist: Kanjers (sport)

Hernhutterssingels 1
030 – 692 11 11
06 – 130 644 79
Scholen: Comenius, De Griffel, De Koppel, Montessori Griffensteyn, Damiaanschool Centrum, Damiaanschool Kerckebosch, Ichtus, Kerckeboschschool, Montessori Kerckebosch, ’t Spoor, Op Dreef, De Hoeksteen, Kameleon Zeist, De Sluis en Montessori Sumatra

Buitenschoolse opvang Zeist: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Zeist zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.
Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Zeist is daarop afgestemd.
In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.