Buitenschoolse opvang Utrecht: Troubadour

 1. Centraal gelegen

  BSO Troubadour ligt in de basisschool De Kleine Dichter en vanaf de BSO bent u in 5 minuten op het Centraal Station en daarmee in een mum van tijd op de plek van bestemming of andersom. Kinderen hoeven dus niet lang te wachten voordat ze van hun naschoolse tijd kunnen genieten.

 2. Verschillende ruimtes voor verschillende activiteiten

  Er hoeft geen moment te zijn waarop een kind zich verveelt of niet weet wat hij of zij moet doen. De speelzaal nodigt uit tot gewoon vrij spelen of een georganiseerde sportactiviteit en de keuken kan elke dag gebruikt worden om wat lekkers klaar te maken. Alle andere ruimtes én de sportzaal van De Halter worden voor andere activiteiten gebruikt.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Troubadour?

BSO Troubadour is gevestigd in de nieuwbouw van basisschool De Kleine Dichter op het Heycopplein in Utrecht. De BSO ligt centraal bij de Dichterswijk en Rivierenwijk.

Wat biedt BSO Troubadour?

BSO Troubadour is een locatie die beschikt over 7 ruimtes in het gebouw van basisschool De Kleine Dichter. Vier lokalen zijn overdag ingericht als klaslokaal en worden na schooltijd omgebouwd tot BSO-lokaal. Dit is zo ontworpen dat dit in vijf minuten gebeurd is. In BSO-tijd zijn de lokalen voorzien van een keukenblok, theaterhoek, knutselruimte en een lees- en bouwhoek. De BSO heeft de beschikking over een speelzaal, een grote keuken, een aula en een groot buitenspeelterrein met speeltoestellen. Op 200 meter afstand ligt ook een leuke speeltuin met een houten schip. Ook hier wordt gebruik van gemaakt. Elke dag wordt een activiteitenprogramma aangeboden en worden diverse workshops georganiseerd. Kinderen kunnen kiezen uit een knutsel-, kook- of sport-/spel activiteit maar vrij spelen mag natuurlijk ook. In de vakantie wordt gewerkt met themaweken en worden er uitstapjes gemaakt. Veel van de activiteiten worden georganiseerd in samenwerking met de school. Samen met De Halter, Doenja en OBS De Kleine Dichter vormen wij De Brede School.

Scholen

De kinderen van De Kleine Dichter kunnen bij BSO Troubadour terecht, mits er plaats is. Wilt u weten of er plek is op uw voorkeursdagen, mail of bel dan naar onze afdeling Planning (planning@kmnkindenco.nl of 030 – 600 47 50).

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heycopplein 1
  3521 EX Utrecht
  Tel. 06 – 213 820 76

  Troubadour rood/blauw:
  Tel. 06 – 821 740 57

  Troubadour groen/paars:
  Tel. 06 – 213 820 76

  Troubadour oranje/geel:
  Tel. 06 – 826 773 75

  LRK 173068571

  Maandag
  14:15 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Woensdag
  12:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Kelly Pompies
  clustermanager
  tel. 06 - 416 205 74
  k.pompies@kindencoludens.nl
  Simone Albracht
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 456 996 04
  simonealbracht@kindencoludens.nl