Buitenschoolse opvang-Nieuwegein | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Nieuwegein

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Nieuwegein zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Nieuwegein. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Nieuwegein: De Kameleon

Morelgaarde 15
030 – 605 11 48 (groep Blauw)
030-6301734 (groep Geel)
030-6303464 (groep groen)
030-6303464 (groep Rood)
Scholen: Christoffel, De Meander, Prinses Margrietschool (locatie Zuid), Koningin Beatrixschool(Wijkersloot) en De Schakel

Buitenschoolse opvang Nieuwegein: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Utrecht zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Utrecht is daarop afgestemd.

In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.