Buitenschoolse opvang Utrecht: Strandlopers

  1. Groepsruimte met volop speelmogelijkheden

    Twee aparte gedeeltes met ook de mogelijkheid om huiswerk te maken.

  2. Gevestigd in buurthuis de Jutter

    De BSO mag ook de andere ruimtes binnen het buurthuis gebruiken. Zo is er een grote zaal waar er theater of een dansvoorstelling gemaakt kan worden.

  3. Live betrokken via app en website

    Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Strandlopers?

BSO Strandlopers is gevestigd in buurthuis de Jutter. In het buurthuis kunnen wij gebruik maken van verschillende ruimtes. De groepsruimte heeft een eigen buitenruimte.

Wat biedt BSO Strandlopers?

BSO Strandlopers is een locatie voor kinderen van 8 jaar en ouder van de Maaspleinschool, W.G. van de Hulstschool en van de Gertrudis school. In het buurthuis heeft de BSO twee aaneengesloten ruimtes. Aan de ene kant is de mogelijkheid tot creatieve activiteiten, waaronder hout bewerken, kleien, knutselen etc. Aan de andere kant is er de mogelijkheid om te chillen met een boekje op de bank, een spelletje te spelen, toneel te spelen of oefenen om DJ te worden op de DJ tafel. Daarnaast kunnen de kinderen buitenspelen op ons eigen plein of op het schoolplein van de naast gelegen school. In het najaar en winter kunnen we ook gebruik maken van de gymzaal. Bij BSO Strandlopers wordt veel gewerkt met kinderparticipatie. Kinderen mogen zelf meebeslissen over de activiteiten die er gedaan worden en de materialen die worden aangeschaft.

Scholen

De kinderen van de W.G. van der Hulstschool, Gertrudisschool (Waalstraat), Maaspleinschool en Gertrudisschool (Amalia Dwarsstraat) kunnen op BSO Strandlopers terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Amerhof 66
3522 TR Utrecht
Tel. 030 – 7602240
LRK 135 372 501

Maandag
14:15 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:15 tot 18:30 uur
Woensdag
*
Donderdag
14:15 tot 18:30 uur
Vrijdag
14:15 tot 15:00 uur

* Op woensdag is opvang mogelijk bij BSO De Jutter.

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Esther van Esterik
clustermanager
tel. 06 - 111 281 65
e.vanesterik@kmnkindenco.nl
Rick Oostendorp
Senior pedagogisch medewerker
06 - 500 521 65
r.oostendorp@kmnkindenco.nl