Peutergroep Woerden

Onze peutergroepen in Woerden zijn een fijne plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen krijgen professionele, liefdevolle zorg en aandacht en leren hoe zij samen kunnen spelen, ontdekken en ook rekening houden met elkaar.

Hieronder ziet u welke locaties gevestigd zijn in Woerden. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Peutergroepen Woerden: professionele, liefdevolle opvang en voorbereiding op de kleuterschool

Onze peutergroepen in Woerden zijn een heerlijke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Op de locaties in Woerden leren de peuters op onze peutergroepen hoe zij samen kunnen spelen, ontdekken en ook rekening houden met elkaar.

Op de peutergroepen worden de lichamelijke, emotionele en sociale vaardigheden van uw peuter op een natuurlijke, speelse manier gestimuleerd. Kinderen leren met elkaar omgaan, lekker met elkaar te spelen, maar leren ook de eerste beginselen van taal en rekenen. Er wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk. De pedagogisch medewerkers geven ieder kind zo veel mogelijk de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Alle kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom op onze peutergroepen. Deze opvangvorm geeft peuters vertrouwen en houvast bij hun spannende volgende stap: de kleuterschool.