Gastouder worden

 1. Word direct gevonden door ouders

  Ouders kunnen via onze website gemakkelijk de gastouderprofielen vinden

 2. Persoonlijke bemiddeling

  Persoonlijk contact met een vast contactpersoon

 3. Medewerkers pedagogisch onderlegd

  Al onze medewerkers zijn pedagogisch onderlegd waardoor ze jou optimaal kunnen ondersteunen in jouw ontwikkeling als gastouder.

 4. Bijscholingsmogelijkheden

  Wij bieden bijscholingsmogelijkheden via thema-avonden en e-learningmodules.

 5. Een eigen pagina op onze website

  Als gastouder krijg je een eigen pagina op onze website, waardoor je gebruik kunt maken van onze naamsbekendheid en netwerk.

 6. Onderdeel van een grote organisatie

  Als gastouder ben je ook welkom op onze personeelsfeesten. Leuk om in contact te komen met vakgenoten!

Ga jij de samenwerking met ons aan?

Het gastouderbureau van Kind & Co staat voor betrokkenheid, professionaliteit en kwaliteit. Daarom maken wij tijd vrij om jou als gastouder te ondersteunen en begeleiden. Wanneer je met ons samenwerkt, heb je persoonlijk contact met een vast contactpersoon. Onze pedagogisch onderlegde medewerkers zijn betrokken bij jouw aanpak. Daardoor kunnen ze jou optimaal ondersteunen in jouw ontwikkeling als gastouder. Ook kun je je bij ons laten bijscholen via thema-avonden en e-learningmodules. Bij Kind & Co wordt je echt onderdeel van de organisatie waardoor je o.a. ook wordt uitgenodigd voor personeelsfeesten. Leuk om op een andere manier in contact te komen met vakgenoten!

Neem contact met ons op
Ben jij een professional en sta je voor de kwaliteit van jouw opvang? En ben je enthousiast geworden over wat wij je kunnen bieden? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking via 030 – 600 47 60 of gob@kmnkindenco.nl. Al overtuigd? Meld je direct aan via het aanmeldformulier op deze pagina.

Aan de slag als gastouder?

Ben je nog niet van start, maar heb je wel interesse om als gastouder aan de slag te gaan? Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, deskundige gastouders die opvang willen bieden aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. In ons kennismakingsboekje vind je veel informatie. Bijvoorbeeld aan welke eisen een gastouder moet voldoen, over financiële aspecten en over de rol van het gastouderbureau.

Neem contact op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
  Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  Kroonslag 2
  3991 TW Houten
  tel. 030 – 600 47 60
  gob@kmnkindenco.nl

  Interessante websites