Gastouderopvang | Kind & Co

Gastouderopvang

Gastouder in de buurt zoeken? Vul uw adres of woonplaats in.

Gastouderopvang in uw eigen huis? Klik hier.

   
 1. Persoonlijk contact

  Wanneer u via ons gastouderbureau opvang afneemt, heeft u altijd contact met een vaste bemiddelingsmedewerker. U kunt 24/7 contact met ons opnemen. Het gastouderbureau helpt u graag met het vinden van een gastouder die past bij uw gezin.

 2. Professionele en erkende opvang

  Vanuit het gastouderbureau zien wij toe op de kwaliteit van de opvang. Wij bieden onze gastouders verschillende scholingsmogelijkheden, zodat zij kwalitatief goede opvang kunnen bieden.

 3. Kleinschalige opvang in een veilige omgeving

  Bij onze gastouders worden maximaal 6 kinderen (inclusief de eigen kinderen van de gastouder) opgevangen. De groep is daardoor niet groot en dat biedt een fijne, rustige sfeer.

 4. Flexibele opvang

  U kunt zelf met de gastouder afspraken maken over de breng- en haaltijden. Ook de opvang in vakanties gaat in overleg.

 5. Korte online cursussen voor ouders

  U kunt via ons korte online modules volgen over verschillende vragen rondom de opvoeding.

Gastouderopvang is voor alle kinderen van 6 weken tot het verlaten van de basisschool. De gastouders vangen de kinderen liefdevol op in een veilige warme omgeving. Vaak zijn er ook andere kinderen om mee te spelen; uw kind wordt letterlijk “kind aan huis”! Ook is het mogelijk om opvang van een gastouder bij u thuis te krijgen.

Gastouderbureau Kind & Co

Het  gastouderbureau Kind & Co biedt samen met de gastouders die bij ons aangesloten zijn, flexibele en kleinschalige opvang. Kind & Co bemiddelt tussen u en de gastouder en blijft  betrokken tijdens de opvangperiode. Het gastouderbureau (GOB) heeft persoonlijk contact met de gastouders en gaat regelmatig op huisbezoek. Omdat alle gastouders van Kind & Co zijn aangemeld bij het landelijk register kinderopvang, kunt u als u hiervoor in aanmerking komt gebruik maken van kinderopvangtoeslag. Alle gastouders beschikken over een geldig kinder-EHBOdiploma. Het gastouderbureau helpt u graag met het vinden van een geschikte gastouder die past bij u en uw gezin.

Franchisenemer

Het Gastouderbureau Kind & Co heeft twee franchisenemers onder zich: Gastouderbemiddelingsbureau Flex en Gastouderbemiddelingsbureau Kind & Zo. Zie hieronder ieders werkgebied.

Werkgebied

Het gastouderbureau Kind & Co bedient gemeenten in Midden Nederland*.

GastouderBemiddelingsBureau Flex en
GastouderBemiddelingsBureau Kind & Zo werken nauw samen in de provincie Brabant.

 

*Amersfoort, Baarn, De Bilt, Bodegraven – Reeuwijk, Bunnik, De Ronde Venen, Hilversum, Houten, IJsselstein, Lopik, Montfoort, Nieuwegein, Oudewater, Rhenen, Soest, Stichtse Vecht, Utrecht, Utrechtse Heuvelrug, Vianen, Weesp, Wijk bij Duurstede, Wijdemeren, Woerden, Woudenberg, Zeist

Neem contact op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Ons gastouderbureau is op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00 uur.
  Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.

  Adres
  Kroonslag 2
  3991 TW Houten
  tel. 030 – 600 47 60
  gob@kmnkindenco.nl

  Interessante websites