Buitenschoolse opvang-Maarssen | Kind & Co

Buitenschoolse opvang Maarssen

Onze buitenschoolse opvanglocaties in Maarssen zijn een fijne plek voor kinderen van 4-12 jaar. Het gaat hier om opvang voor en na schooltijd, op studiedagen en in de schoolvakanties.

Hieronder ziet u welke buitenschoolse locaties gevestigd zijn in Maarssen. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Buitenschoolse opvang Maarssen: Toppers

Duivenkamp 545
0346 – 28 59 97
Nova Toppers 06 – 500 994 08
Scholen: Wilde Wingerd (Bloemstede), Witte Roos (Bloemstede), Tweesprong (Duivenkamp), Kameleon (Duivenkamp), De Kristal en Kameleon (Kamelenspoor)

Buitenschoolse opvang Maarssen: Vrije tijd voor of na school

Op verschillende scholen in Maarssen zorgen wij voor voorschoolse opvang van uw kind. U kunt vroeg naar uw werk en wij zorgen ervoor dat uw kind op een ontspannen manier op tijd op school is.

Naschoolse opvang is vrije tijd. De meeste kinderen zijn toe aan ontspanning na een dag intensief werken op school. Het programma van de buitenschoolse opvang (BSO) locaties in Maarssen is daarop afgestemd.

In de schoolvakanties gaan de kinderen de hele dag naar de buitenschoolse opvang. Samen met de kinderen kiezen wij voor deze dagen thema’s waaraan activiteiten en uitstapjes gekoppeld worden.