Buitenschoolse opvang Utrecht: Bellewite

 1. Gelegen in Montessorischool Buiten Witte Vrouwen

  De kinderen van 4 tot 12 jaar kunnen op deze BSO terecht en hoeven dus niet lang te wachten voordat ze aan hun naschoolse activiteit óf rustmoment kunnen beginnen. De samenwerking met de school is een pré.

 2. Activiteitenaanbod op leeftijd

  Zowel door de medewerkers zelf als door externen wordt een gevarieerd aanbod gegeven van koken tot sporten tot knutselen. Iedereen komt aan bod. Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

 3. Goede samenwerking met school

  Wanneer de kinderen uit de klas worden gehaald is er waar nodig een overdracht met de schoolleerkracht, zodat kinderen de overgang naar de BSO als soepel ervaren.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Bellewite?

BSO Bellewite is gehuisvest in de Montessorischool Buiten Witte Vrouwen op het Schoolplein.

Wat biedt BSO Bellewite?

BSO Bellewite is een BSO gevestigd is in de Montessorischool Buiten Witte Vrouwen op het Schoolplein. De school heeft twee verdiepingen. Twee van de vier basisgroepen zitten in het speellokaal  op de eerste etage. Een grote open ruimte welke dagelijks omgebouwd wordt tot BSO door middel van tafels en kasten vol met spelmateriaal. Het aanwezige podium prikkelt de fantasie van kinderen en nodigt uit tot spel.

Op de begane grond zijn de andere twee basisgroepen gevestigd. Deze groepen hebben een dubbelgebruik met een kleuterlokaal waar kinderen lekker op de bank kunnen chillen met de strips, spelletjes kunnen doen of gerichte activiteiten. Dit lokaal kent ook een achterkamer waar de speelhoeken, zoals poppenhoek en bouwhoek gevestigd zijn. De daarnaast gelegen bibliotheek behoort ook tot de BSO.

Het omheinde schoolplein, direct grenzend aan de BSO, wordt dagelijks gebruikt. Er staan speeltoestellen op en een zandbak. En er is voldoende ruimte om een balletje te trappen of lekker te fietsen.

Er is voor elke vakantie een activiteitenprogramma gemaakt.

Scholen

De kinderen van de Montessorischool kunnen op BSO Bellewite terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Schoolplein 6
3581 RP Utrecht
Tel. 030 – 760 11 64
Tel. 06 – 135 267 29
LRK 382476633

Maandag
14:15 tot 18:30 uur
Dinsdag
14:15 tot 18:30 uur
Woensdag
14:15 tot 18:30 uur
Donderdag
14:15 tot 18:30 uur
Vrijdag
14:15 tot 18:30 uur

Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Maurien van Mechelen
clustermanager
tel. 06 - 131 716 23
m.vanmechelen@kmnkindenco.nl
Anneloes Dessing
Senior pedagogisch medewerker
06 - 500 521 61
a.dessing@kmnkindenco.nl