Kinderdagverblijf Zeist | Kind & Co

Kinderdagverblijf Zeist

Onze kinderdagverblijven in Zeist zijn een heerlijke plek voor kinderen van 6 weken tot 4 jaar. Kinderen krijgen professionele zorg en liefdevolle aandacht. Ze leren samen te spelen, rekening te houden met elkaar en krijgen alle ruimte om nieuwe dingen te ontdekken.

Hieronder ziet u welke kinderdagverblijven gevestigd zijn in Zeist. U kunt op één van de kinderdagverblijven klikken voor meer informatie.

Per groep een uitgang op de buitenruimte

Gezonde start

Moestuin

Peutermiddagen in samenwerking met de peuterspeelzaal

VVE-gecertificeerd

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Gehuisvest in Brede School Kercekbosch

Huiselijke sfeer

Vrolijke inrichting

Ontdekkingstuin

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Mooi pand met veel ramen en licht

Gezonde start

Samenwerking BSO

VVE-gecertificeerd

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Prachtig grote tuin

Babygroep

Huiselijk en toegankelijke sfeer

VVE-gecertificeerd

Uk & Puk methode

Live betrokken via app en website

Kinderdagverblijf Zeist: veilig, vertrouwd en gezellig

De kinderen worden liefdevol opgevangen in een kleine groep op basis van structuur. Wij hebben verticale groepen (kinderen tussen 0 en 4 jaar) of horizontale groepen (alleen baby’s, dreumesen of peuters).

Onze kinderdagverblijven in Zeist zijn kindvriendelijk, overzichtelijk en harmonieus ingericht, met veel daglicht en kleuren. Daarnaast beschikt elk kinderdagverblijf over een eigen buitenruimte. Want als het even kan, wordt er lekker buiten gespeeld.

Op de kinderdagverblijven wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk. De activiteiten stimuleren de spraak- en taalvaardigheid, sociaal-emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden van de kinderen.

Kom langs!

U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op een van onze kinderdagverblijven in Zeist! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak of plan zelf een rondleiding in.