Kinderdagverblijf Waddinxveen: KAS | Kind & Co

Kinderdagverblijf Waddinxveen: KAS

 1. Onderdeel van Kindcentrum Kardinaal Alfrinkschool
 2. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf KAS?

Het kinderdagverblijf is onderdeel van Kindcentrum Kardinaal Alfrinkschool. Het KC biedt basisonderwijs en kinderopvang aan, een doorgaande didactische lijn van 0 tot 12 jaar.

Wat biedt kinderdagverblijf KAS?

Het kinderdagverblijf biedt binnen het KC opvang aan kinderen van 0-4 jaar. Er zijn twee mooie groepsruimtes die grenzen aan het buitenspeelplein. De ruimtes zijn huiselijk ingericht en hebben een rustige uitstraling. De groepen bieden door het spelmateriaal en de inrichting de juiste uitdaging voor alle leeftijden.

De dag is ingedeeld volgens een vast ritme met diverse activiteiten. De activiteiten die worden aangeboden, zoals voorlezen, zingen, spel en knutselen worden afgestemd op een thema. Dit geeft dit kinderen houvast en structuur. Op het kinderdagverblijf wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Deze methode stimuleert de taalontwikkeling en besteedt ook aandacht aan sociaal-emotionele-, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

De pedagogisch medewerkers bieden zowel een fysieke als sociaal-emotionele veilige omgeving waarin de kinderen volop begeleid worden in hun ontwikkeling. De kinderen kunnen op hun eigen manier en tempo op onderzoek uit gaan.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Zuidplashof 1
  2743 CR  Waddinxveen
  Tel. 06 – 820 085 39
  LRK 292341933

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Sanne Verheij
  clustermanager
  tel. 06 - 114 236 53
  s.verheij@kindenco.nl
  Monique Schuling
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 511 759 06
  m.schuling@kindenco.nl