Peutergroep Bunnik

Onze peutergroep in Bunnik is een fijne plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar. Kinderen krijgen professionele, liefdevolle zorg en aandacht en leren hoe zij samen kunnen spelen, ontdekken en ook rekening houden met elkaar.

Hieronder ziet u welke locatie gevestigd is in Bunnik. Klik op de betreffende locatie voor meer informatie.

Peutergroep Bunnik: professionele, liefdevolle opvang en voorbereiding op de kleuterschool

Onze peutergroep in Bunnik is een heerlijke plek voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Op de locatie in Bunnik leren de peuters op onze peutergroepen hoe zij samen kunnen spelen, ontdekken en ook rekening houden met elkaar.

Op de peutergroep worden de lichamelijke, emotionele en sociale vaardigheden van uw peuter op een natuurlijke, speelse manier gestimuleerd. Kinderen leren met elkaar omgaan, lekker met elkaar te spelen, maar leren ook de eerste beginselen van taal en rekenen. Er wordt gewerkt met het totaalprogramma Uk & Puk. De pedagogisch medewerkers geven ieder kind zo veel mogelijk de ruimte om zich op hun eigen manier te ontwikkelen.

Alle kinderen van 2 tot 4 jaar zijn van harte welkom op onze peutergroep. Deze opvangvorm geeft peuters vertrouwen en houvast bij hun spannende volgende stap: de kleuterschool.