Buitenschoolse opvang Utrecht: Sport Rijnvliet

 1. Diverse sport- en spelactiviteiten
 2. Naast voetbalveld
 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sport Rijnvliet?

De BSO is gevestigd in het fraaie sportpark Rijnvliet, direct gelegen aan de sportvelden waarop de kinderen kunnen sporten en spelen. Er is voldoende parkeergelegenheid naast de deur voor ouders die hun kind komen ophalen van de BSO.

Wat biedt BSO Sport Rijnvliet?

Buitenschoolse opvang Sport Rijnvliet is een sport-BSO voor kinderen van 7 jaar en ouder van basisschool De Oase. Zij vormen met elkaar een basisgroep van maximaal 20 kinderen. Op de BSO krijgen de kinderen diverse sporten aangeboden als voetbal, tennis, softbal, atletiek en hockey. Daarvoor is er een uitgebreid assortiment aan sportmaterialen. Zo ervaren kinderen welke sporten ze leuk vinden en kunnen ze zich hierin spelenderwijs ontwikkelen. Kinderen leren dat bewegen gezond is en hartstikke leuk! Ook is er divers buitenspeelgoed aanwezig waarmee de kinderen heerlijk kunnen spelen.
Daarnaast heeft de BSO een uitgebreid en gevarieerd aanbod van speelgoed (binnen) en is er veel materiaal aanwezig dat de ontwikkeling van kinderen stimuleert. De medewerkers staan vier dagen per week (voor Kindcentrum Rijnvliet) of twee dagen per week (voor kinderen van basisschool De Oase) klaar om te zorgen dat de kinderen een hele leuke tijd hebben op de BSO!

Scholen

De kinderen van basisschool De Oase en Kindcentrum Rijnvliet kunnen op BSO Sport Rijnvliet terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Sportpark Rijnvliet 3
  3430 AG Utrecht
  Tel. 06 – 130 65 658
  LRK 194088017

  Dinsdag
  14:15 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:15 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Renske Wildeman
  clustermanager
  tel. 06 - 432 153 76
  r.wildeman@kindenco.nl
  Muriël Mahakena
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 571 909 46
  m.mahakena@kindenco.nl