Buitenschoolse opvang Woerden: De Malle Molen

 1. Drie uitdagende BSO ruimten

  Wij maken gebruik van drie BSO ruimten in basisschool De Molenwiek. Kinderen worden hier opgevangen tot de leeftijd van 8 jaar.

 2. Atelier

  Eén van de BSO ruimten is ingericht als atelier. Hier kunnen de kinderen al hun creativiteit kwijt onder begeleiding van de medewerkers.

 3. Sporthal

  Wij maken regelmatig gebruik van sporthal Bulwijk, waar wij spelactiviteiten aanbieden.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Malle Molen?

BSO De Malle Molen ligt in de wijk Molenvliet, in het gebouw van basisschool De Molenwiek en tegenover basisschool De Achtsprong.

Wat biedt BSO De Malle Molen?

BSO Malle Molen is een locatie voor kinderen t/m 8 jaar. Daarna stromen de kinderen door naar BSO Asterix en Obelix, Clubhuis of Sportlust. Na schooltijd halen we de kinderen bij school op en lopen met hen naar de BSO. De oudere kinderen komen zelfstandig naar BSO De Malle Molen. Tijdens het eet en drinkmoment vertellen de kinderen over hun dag op school. Na de gezamenlijke start gaan de kinderen spelen of doen ze mee met een activiteit. Dagelijks organiseren we activiteiten waaraan de kinderen kunnen meedoen. Schilderen, binnen- en buitenspelletjes, voorlezen en activiteiten rond een bepaald thema. Ze zijn vrij om te kiezen of ze mee willen doen aan de activiteit.
We beschikken over twee verschillende ruimtes in de school. Beide ruimtes zijn sfeervol ingericht als algemene groepsruimte met verschillende hoeken om een boekje te lezen, een spelletje te doen of van alles te bouwen met Lego of Kapla. Één van de ruimtes wordt tevens gebruikt als atelier.

Op het schoolplein van de Molenwiek kan gevoetbald worden. Er is voldoende rijdend materiaal zodat de kinderen zich lekker uit kunnen leven. Daarnaast bieden we ook kringspelen en andere groepsactiviteiten aan.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO De Malle Molen biedt opvang aan op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 7:30 tot 8:30 uur voor kinderen van De Molenwiek, Achtsprong en de Johan Frisoschool. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school en zorgt dat de overdracht aan de leerkracht goed verloopt.

Scholen

De kinderen van De Molenwiek en de Achtsprong kunnen op BSO De Malle Molen terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Stromenlaan 145
  3448 CD Woerden
  Tel. 06 – 46680852
  LRK 188976772

  Maandag
  15:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Opvang op BSO Rakkers
  Donderdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marise Wils
  Clustermanager
  tel. 06 - 571 488 27
  m.wils@kindenco.nl
  Mignon den Boer
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 598 735 66
  m.denboer@kindencoludens.nl