Kinderopvang stuurt brandbrief naar ministerie | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

17 oktober 2021

Kinderopvang stuurt brandbrief naar ministerie

Kind & Co Ludens heeft, samen met een aantal andere kinderopvangorganisaties (Kindergarden, Compananny en Humankind), het initiatief genomen om een brandbrief te sturen naar het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW). In de brief vragen wij aandacht voor het nijpende personeelstekort en doen voorstellen voor concrete ingrepen. Deze brief is mede ondertekend door 125 kinderopvangorganisaties. Mede door deze brandbrief is er nu ook veel media-aandacht voor het personeelstekort. Zo was er onder andere aandacht in het 20.00 uur NOS Journaal en een artikel in het Algemeen Dagblad (AD).

Organisatienieuws, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina