Buitenschoolse opvang Woerden: Het Clubhuis

 1. BSO ruimte

  BSO Clubhuis maakt gebruik van de kantine van hockeyvereniging MHC Woerden. Er is hier voldoende speelruimte voor de kinderen.

 2. Gebruik hockeyveld

  Wij mogen gebruik maken van het Corbulo-veld, hier worden spelactiviteiten aangeboden onder begeleiding van de medewerkers.

 3. Samenwerking met andere BSO's

  Wij werken regelmatig samen met BSO Sportlust en BSO Asterix en Obelix, zodat wij gebruik kunnen maken van elkaars sportfaciliteiten.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Het Clubhuis?

BSO Het Clubhuis is gevestigd in de kantine van Mixed Hockey Club Woerden.

Wat biedt BSO Het Clubhuis?

BSO het Clubhuis is een opvanglocatie voor kinderen vanaf 7 jaar. BSO Het Clubhuis is een goede plek voor kinderen die graag bewegen en ervan houden om buiten te spelen. Alle kinderen worden op de fiets opgehaald door een pedagogisch medewerker. Als iedereen binnen is, wordt er gezamenlijk wat gegeten en wat gedronken. De kinderen vertellen over hun dag of bedenken vast wat zij die middag gaan doen. Sommige kinderen gaan vanuit de BSO door naar een sportclub of andere (niet BSO-gebonden) activiteiten. Hebben de kinderen aansluitend een hockey, voetbal of tennistraining, dan kunnen ze zich natuurlijk alvast gaan omkleden.

We bieden de kinderen dagelijks leuke activiteiten aan; de kinderen zijn vrij om te kiezen of ze mee willen doen. Naast allerlei sporten variëren de activiteiten van een knutselopdracht tot het spelen van een spel of gezelschapsspel. Daar gebruiken we onze eigen knutselruimte voor. Hier is ook plek om even rustig je huiswerk te kunnen doen, eventueel begeleid door een pedagogisch medewerker. Rustig in een hoekje wat lezen of ontspannen kan natuurlijk ook.

Voor het sporten gaan we naar buiten en maken we gebruik van de hockeyvelden. In de bosschages rondom de hockeyvelden is genoeg plek voor het bouwen van een hut of om te spelen. Het gehele terrein is afgesloten door middel van een hekwerk. De kinderen spelen dus in alle vrijheid en veiligheid.

Scholen

De kinderen van de Johan Frisoschool, Fransiscusschool en Constantijnschool kunnen op BSO Het Clubhuis terecht. In overleg kan er gekeken worden of uw kind van een andere basisschool bij ons terecht kan.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Waardsedijk 35
  3448 HV Woerden
  Tel. 06 – 41411523
  LRK 156525306

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Opvang op BSO Rakkers
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Opvang op BSO Malle Molen 

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Thomas Jasper
  clustermanager
  tel. 06 - 224 162 11
  t.jasper@kindencoludens.nl
  Steven Meerleveld
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 457 624 02
  s.meerleveld@kindencoludens.nl
  Yasmin Schouten
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 106 241 97
  y.schouten@kindenco.nl