Het Kind & Co Doeboek is er weer! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

4 juli 2023

Het Kind & Co Doeboek is er weer!

Op de achterbank, in de tuin, het park of op het strand, overal kun je aan de slag met het Kind & Co Doeboek! Een boek vol leuke knutselopdrachten, puzzels en activiteiten voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Zo hebben de kinderen altijd iets leuks te doen tijdens de zomervakantie. Het boek is gratis te downloaden via deze link.

Het boek is gemaakt om kinderen tijdens de zomervakantie te laten genieten van de leuke activiteiten die worden gedaan op de BSO’s van Kind & Co. De pedagogisch medewerkers organiseren iedere dag leuke activiteiten met en voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan sport- en spelactiviteiten, creatieve opdrachten en uitjes. Daarvoor kunnen ze ook de Kind & Co activiteitenmakelaar inschakelen die leuke workshops regelt voor alle locaties of ze kunnen inspiratie halen uit de activiteitenbibliotheek van DoenKids. Een impressie van de activiteiten is terug te vinden in het Kind & Co Doeboek.

Download het doeboek hier!

Organisatienieuws, Organisatienieuws homepagina, BSO Sunshine

Terug naar vorige pagina