Blog KMN Kind & Co

4 juli 2022

Het Kind & Co Doeboek is er weer!

Alle kinderen van onze BSO-locaties ontvangen deze maand het Kind & Co Doeboek. Zo kunnen ze ook thuis tijdens de komende zomervakantie genieten van leuke activiteiten. Het boek geeft een impressie van alle leuke activiteiten die we op de BSO doen. Onze medewerkers organiseren iedere dag weer leuke activiteiten met en voor de kinderen. Denk bijvoorbeeld aan uitjes, sport- en spelactiviteiten en creatieve opdrachten. Hiervoor kan inspiratie worden gehaald uit de activiteitenbibliotheek van DoenKids. Bij Kind & Co hebben we daarnaast ook een eigen activiteitenmakelaar die workshops regelt voor al onze locaties, zoals kinderyoga en creatieve workshops.

Benieuwd naar het Doeboek? Voor alle kinderen die niet op onze BSO zitten, is een gratis download van het boek aan te vragen via deze pagina.

Organisatienieuws, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina