Buitenschoolse opvang Woerden: Asterix en Obelix

 1. Meerdere uitdagende BSO ruimtes

  Wij maken dagelijks gebruik van de verschillende ruimtes die ons pand biedt. Een ruimte is ingericht als een atelier. Wij maken ook gebruik van de atletiekbaan Clytoneus.

 2. Atletiekbaan

  Wij mogen gebruik maken van de atletiekbaan Clytoneus, waar regelmatig clinics worden gegevens door ervaren sportinstructeurs.

 3. Huiswerkruimte

  Kinderen hebben de gelegenheid om in een rustige ruimte huiswerk te maken. Onze medewerkers kunnen hen hierin ondersteunen.

 4. Samenwerking met andere BSO's

  Wij werken regelmatig samen met BSO Sportlust en BSO Clubhuis, zodat wij gebruik kunnen maken van elkaars sportfaciliteiten.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Asterix en Obelix?

BSO Asterix en Obelix bevindt zich in het clubgebouw van atletiekvereniging Clytoneus.

Wat biedt BSO Asterix en Obelix?

Veel kinderen komen zelfstandig op de fiets naar de BSO. De anderen worden door onze pedagogisch medewerkers met de fiets bij school opgehaald. Bij binnenkomst bespreken we de dag van de kinderen en wat iedereen wil gaan doen deze middag, onder het genot van wat drinken en een stuk fruit.

BSO Asterix en Obelix is een ideale locatie voor kinderen die van bewegen houden. We maken daarbij optimaal gebruik van alle faciliteiten die het clubgebouw en de omgeving bieden (een groot grasveld, tafeltennistafel, de wedstrijdbak en de verspringbakken die door de BSO als zandbak gebruikt wordt). De kinderen zullen zich hier niet snel vervelen.

Binnen hebben we een leeshoek, spelen we gezelschapsspelletjes en hebben we een tafelvoetbalspel. Voor kinderen die graag knutselen is een aparte ruimte ingericht. Hier kunnen zij naar hartenlust aan de slag met papier, verf, klei enzovoort. Tenslotte is er nog een aparte ruimte waar de kinderen rustig en ongestoord hun huiswerk kunnen maken.

Vanuit de BSO kunnen kinderen, als dat is afgesproken met de ouders, meteen door naar een andere club, bijvoorbeeld tennis of voetbal.

Scholen

De kinderen van basisschool Achtsprong en Molenwiek kunnen bij BSO Asterix en Obelix terecht. In overleg kan er gekeken worden of uw kind van een andere basisschool bij ons terecht kan.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Waardsedijk 29
  3448 HV Woerden
  Tel. 06 – 18279396
  LRK 394867178

  Maandag
  15:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  Opvang op BSO Rakkers
  Donderdag
  15:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  Opvang op BSO De Malle Molen

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Eveline van Roosmaelen
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 10
  e.vanroosmaelen@kindencoludens.nl
  Steven Meerleveld
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 457 624 02
  s.meerleveld@kindencoludens.nl
  Yasmin Schouten
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 106 241 97
  y.schouten@kindenco.nl