Buitenschoolse opvang Woerden: Sportlust

 1. Eigen ruimte

  In de kantine van V.V. Sportlust heeft de BSO drie eigen afgeschermde ruimtes met voldoende speelruimte.

 2. Dagelijkse sport- en spelactiviteiten

  Er wordt iedere opvang dag, ongeacht het weer, gesport met de kinderen.

 3. Gecertificeerde medewerkers

  De medewerkers van BSO Sportlust zijn allen gecertificeerd om sportactiviteiten aan te bieden.

 4. Gebruik van de voetbalvelden

  Als de voetbalvereniging geen gebruik maakt van de velden, kan de BSO hier met de kinderen op sporten.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Sportlust?

BSO Sportlust is gevestigd op het terrein en in het gebouw van voetbalvereniging Sportlust ’46 in de wijk Molenvliet in Woerden. BSO Sportlust is makkelijk te bereiken met de auto of de fiets. Vanaf deze locatie bereikt u binnen 5 minuten de snelweg A12. In de kantine bevindt zich de groepsruimte.

Wat biedt BSO Sportlust?

BSO Sportlust is voor kinderen vanaf 4-12 jaar die het leuk vinden om aan sport of beweging te doen en graag buitenactiviteiten ondernemen. De pedagogisch sportinstructeurs hebben een sportieve achtergrond en opleiding. Elke dag staat er een ander sportprogramma klaar, kinderen proeven op deze manier aan diverse sporten. BSO Sportlust biedt bekende en minder bekende sporten aan. Omdat BSO Sportlust gericht is op sport- (en buiten)activiteiten wordt extra aandacht gevraagd voor de (sport)kleding die de kinderen dragen. Het is belangrijk dat de kinderen tijdens het spelen zich lekker kunnen bewegen en soms ook een beetje vies mogen worden.
Het doel van sport BSO Sportlust is het bijdragen aan een sportieve middag van de kinderen in Woerden. Centraal staat het plezier dat kinderen beleven tijdens het buitenspelen en sporten. Wanneer het sportprogramma afgelopen is kunnen de kinderen gebruik maken van de kunstgrasvelden en het speeltuintje wat zich op het terrein bevindt.
Maakt uw kind reeds gebruik van een andere BSO locatie van KMN Kind & Co? Dan kan hij of zij ook voor één of twee dagdelen in de week gebruik maken van deze speciale sport BSO in combinatie met de andere BSO.

Scholen

De kinderen van Rembrandt van Rijn, De Kring, Willem Alexanderschool, Andersenschool, Margrietschool, Regenboog, De Schakel, R. de Jagerschool, Wilhelminaschool, Willem van Oranjeschool, De Molenwiek, Franciscusschool, Constantijnschool, Achtsprong, Keerkring, WERELDwijs en Johan Friso kunnen op BSO Sportlust terecht. Mits het vervoer te regelen is. De scholen uit Molenvliet worden door de medewerkers op de fiets of met de bso-bus opgehaald, de kinderen van de overige scholen worden met gratis taxivervoer door een erkend en professioneel taxibedrijf bij BSO Sportlust gebracht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Waardsedijk 31
  3448 HV Woerden
  Tel. 06 – 57 14 87 66
  LRK 201005980

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Eveline van Roosmaelen
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 10
  e.vanroosmaelen@kindencoludens.nl
  Steven Meerleveld
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 457 624 02
  s.meerleveld@kindencoludens.nl
  Yasmin Schouten
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 106 241 97
  y.schouten@kindenco.nl