Kinderdagverblijf Zeist: Beestenboel | Kind & Co

Kinderdagverblijf Zeist: Beestenboel

 1. Per groep een uitgang op de buitenruimte

  Het plein ligt rondom het gebouw. Wij streven er naar met alle kinderen 2 keer een half uur per dag buiten te spelen.

 2. Gezonde start

  Wij bieden iedere dag een bewegingsactiviteit aan. Eten doen wij volgens de richtlijnen van het voedingscentrum. Dat wil zeggen als tussendoortje groente en fruit.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 5. Wij werken aan gezonde kinderopvang

  Kind & Co wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werkt kinderdagverblijf Beestenboel aan Gezonde Kinderopvang. De kinderopvang biedt unieke kansen om jonge kinderen een gezonde start te geven. Onze pedagogisch medewerkers hebben scholing van Gezonde Kinderopvang gevolgd. Zij weten hoe je een gezonde, actieve en veilige omgeving biedt, samen met ouders en kinderen. Naast gezonde voeding hebben we aandacht voor bewegen, groen en duurzaamheid. Zie ook www.gezondekinderopvang.nl.

Waar ligt kinderdagverblijf Beestenboel?

Kinderdagverblijf Beestenboel ligt in Zeist West, vlakbij winkelcentrum De Clomp en naast basisscholen De Sluis en De Griffel. Naast het dagverblijf ligt een ruim grasveld, het Koppelveld, waar school- en BSO kinderen op spelen. Vanuit Utrecht rijdt u snel en makkelijk via de N237 of via Bunnik naar kinderdagverblijf Beestenboel.

Wat biedt kinderdagverblijf Beestenboel?

Uniek aan kinderdagverblijf Beestenboel is de buitenspeelplaats rondom het kinderdagverblijf waar de kinderen veel ruimte hebben. Zo kan er door de kinderen naar hartenlust worden gefietst op het uitdagende fietsparcours. De buitenruimte van de allerkleinsten is zo ingericht dat er de mogelijkheid is om zelf op ontdekkingsreis te gaan en is afgeschermd van de speelplaats. Beestenboel is een ruime, lichte locatie. De groepsruimten zijn uitdagend voor iedere leeftijd ingericht. Ook in de ruime hal kan er naar hartenlust door de kinderen gespeeld worden. Op het kinderdagverblijf is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode.
Er zijn 2 babygroepen, 2  verticale groepen en 1 peutergroep.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Weteringlaan 9002
  3704 KZ Zeist
  Tel. 030 – 699 02 94
  LRK 112014410

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocbeestenboel@kmnkindenco.nl

  Hans Merkestijn
  clustermanager
  tel. 06 - 130 644 79
  h.merkestijn@kindenco.nl
  Bo Stuivenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 110 779 04
  b.stuivenberg@kindenco.nl
  Merlijn Wittenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 131 778 26
  m.wittenberg@kmnkindenco.nl