Ouders en kinderen van Beestenboel en Schatkamer lezen en ontbijten samen | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

5 februari 2024

Ouders en kinderen van Beestenboel en Schatkamer lezen en ontbijten samen

Op woensdag 24 januari vierden de locaties KDV/PG De Beestenboel en KDV/PG Schatkamer het Nationale Voorleesontbijt! Iedereen was van harte welkom en er stond een heerlijk ontbijtbuffet klaar voor kinderen en ouders.

Het was een gezellig samenzijn waarbij ouders de gelegenheid hadden om elkaar te leren kennen en kinderen met elkaar konden spelen. Met vol gegeten buikjes splitsten de groepen zich en werd de gevulde picknickmand erbij gepakt. ‘Help! Een verrassing!’ werd voorgelezen door een collega waarbij allerlei spulletjes uit de picknickmand tevoorschijn kwamen. August de vos houdt van rustige, veilige dingen. Suus wil graag ravotten en houdt van wilde dingen. Suus heeft een verrassing voor August en nu maakt August zich zorgen dat hij de verrassing helemaal niet leuk gaat vinden. Hij kent Suus immers! Maar gelukkig heeft Suus een echte verrassing voor hem bedacht. August vindt de verrassing geweldig en vindt het knap dat Suus hem zo goed kent.

Na afloop werd er nog een spel gedaan met de kinderen en daarna gingen zij weer huiswaarts met een échte verrassing! Heerlijke geurende kleurpotloden, net als in het boek. We kijken terug op een geslaagde ochtend.

KDV Beestenboel, KDV Schatkamer, KDV Beestenboel, PG Beestenboel, PG Schatkamer

Terug naar vorige pagina