Mijn KMN Kind & Co | Kind & Co

Mijn KMN Kind & Co

U bent als ouder via Mijn KMN Kind & Co “live” betrokken bij de belevenissen van uw kind op de opvanglocatie. Mijn KMN Kind & Co is een online afgesloten omgeving, waar o.a. nieuwsbrieven, facturen, en jaaropgaven terug te vinden zijn. Alles op één plek, dat is wel zo overzichtelijk.

Foto’s
U kunt  elk moment de dagelijkse berichten over en foto’s van uw kind(eren) zien via Mijn KMN Kind & Co. Zo bent u direct betrokken bij de opvang van de kinderen terwijl u aan het werk bent. Foto’s worden uitsluitend op locatie- en groepsniveau geplaatst.

Toen ik mijn dochtertje voor het eerst naar het kinderdagverblijf bracht, moest ik best even slikken. Het kan toch nergens beter zijn dan bij mij? Niets is fijner om, als ik op mijn werk ben, een foto te ontvangen op Mijn KMN Kind & Co waar ik op zie dat ze het naar haar zin heeft en heerlijk vertroeteld en verzorgd wordt.

Digitale groepsregistratie
Wij werken ook met digitale groepsregistratie.  U kunt uw kind via Mijn KMN Kind & Co dan ook digitaal afmelden of een dag notitie voor de groep doorgeven.

Toen mijn zoontje 4 jaar werd mocht hij trakteren op de peutergroep. Een echte mijlpaal: hij gaat naar de echte school! Ik kon er niet bij zijn, wat vond ik dat jammer. Maar via de app van Mijn KMN Kind & Co kon ik toch meegenieten. Schitterend, die trotse blik. Een echte kleuter, hij is er helemaal klaar voor.

Een mooie herinnering!
U kunt aan het einde van de opvangperiode, maar ook tussentijds, de foto’s en verhalen over de activiteiten (belevenissen) downloaden, zodat een digitaal “schriftje” ontstaat. Dit kan digitaal worden bewaard of worden afgedrukt. Foto’s zijn ook los te downloaden en af te drukken. Een mooie, blijvende herinnering aan een bijzondere tijd voor u en uw kind(eren)!

Gratis App
Om overal op de hoogte te blijven is er ook een App beschikbaar. De App is voor Android en iOS beschikbaar. Om de App te gebruiken moet er een eenmalig pincode ingevuld worden. Deze pincode is 6413.