Buitenschoolse opvang Wijk bij Duurstede: De Breeeje

 1. Gevestigd in Brede School

  Samen met basisschool de Werkschuit en basisschool de Wegwijzer. Ook peutergroep de Hobbit en kinderdagverblijf ’t Bikkeltje maken deel uit van de brede school.

 2. Gelegen in een groene omgeving

  Naast de BSO is een groen speelpark aanwezig.

 3. Groot uitdagend buitenterrein

  Er is een groot buitenterrein wat gedeeld wordt met kinderdagverblijf ’t Bikkeltje
  en peutergroep De Hobbit. Er zijn diverse klimtoestellen en koprolrekken, een zandbak en een plein met houten boomstammen om op te klimmen en onderdoor te fietsen. Samen met basischool de Werkschuit delen we een groot plein waar de kinderen sport en spel kunnen beoefenen.

 4. Aparte 7- en 7+ ruimte

  3 stamgroepen:
  Kabouterherberg: 4 t/m 7 jaar
  Droomland: 4 t/m 12 jaar
  Trollenhol: 7+
  8+ ruimte

 5. Grote keuken

  In deze grote keuken komen elke maand heerlijke geuren voorbij, omdat er elke maand allerlei bak activiteiten gehouden worden.

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Breeeje?

BSO De Breeeje is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de wijk de Noorderwaard. Samen met peutergroep De Hobbit, kinderdagverblijf ‘t Bikkeltje, openbare basisschool de Werkschuit, Christelijke basisschool de Wegwijzer en de locatie Zonnewijzer groep 5 t/m 8, maakt de BSO deel uit van brede school Noorderwaard. Er is een nauwe samenwerking tussen de BSO en andere gebruikers van de brede school. De BSO ligt in een groene omgeving waar vrijwel geen doorgaande wegen zijn.

Wat biedt BSO De Breeeje?

BSO de Breeeje biedt een breed scala aan activiteiten. Wij werken met kinderparticipatie; kinderen denken en doen actief mee met de activiteiten en thema’s. Er is een aparte ruimte voor de 7+ en 7- kinderen. De ruimtes zijn gezellig ingericht met divers spelmateriaal, speciaal ingericht op de verschillende leeftijdsgroepen. Er is een grote keuken waar met regelmaat gebakken wordt. Wij hebben een gezamenlijke binnentuin waarin ook een ontdekgedeelte is met o.a. een bijenhotel, egelhuisjes en kippen. Wij mogen gebruik maken van de gymzaal en we zijn trots op het vorig jaar vernieuwde buitenterrein. De omgeving biedt tal van mogelijkheden voor uitjes zoals het kasteelpark, de molen en de kinderboerderij. Wij organiseren regelmatig leuke workshops voor de kinderen zoals bijvoorbeeld dans, muziek en koken.

Voorschoolse opvang (VSO)

VSO De Breeeje biedt voorschoolse opvang aan op maandag, dinsdag en donderdag van 7.30 uur – 8.30 uur. De pedagogisch medewerker brengt de kinderen naar school (Werkschuit en Wegwijzer) en zorgt dat de overdracht naar de leerkracht goed verloopt. Met eigen vervoer brengen wij ’s morgens de kinderen van groep 1 t/m 4 naar basisschool de Wegwijzer, locatie Karolingersweg.

Scholen

De kinderen van de Werkschuit en de Wegwijzer kunnen op VSO en BSO de Breeeje terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Notengaard 17-19
  3962 JD Wijk bij Duurstede
  Tel. 0343 – 59 32 00
  LRK 719097587

  Maandag
  14:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:30 tot 18:30 uur

  Op woensdag en vrijdag is opvang mogelijk op BSO De Bik, Hordenweg 7.

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Betty Tuinier
  Betty Tuinier
  clustermanager
  tel. 06 - 500 521 68
  b.tuinier@kindenco.nl
  Bregitta Verwoerd
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 309 766 74
  b.verwoerd@kmnkindenco.nl
  Rhonda Koopman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 672 13
  r.koopman@kindenco.nl