Knutselen met kosteloos materiaal bij KLEURRIJK Uit in WIJK | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

7 september 2023

Knutselen met kosteloos materiaal bij KLEURRIJK Uit in WIJK

Begin september vond het jaarlijkse KLEURRIJK Uit in WIJK plaats in de binnenstad van Wijk bij Duurstede. Een mooie week met veel culturele activiteiten waar onze locaties graag een bijdrage aan leveren. Mocht je de komende weken naar de film gaan in het Calypso Theater, dan zou je zomaar ons logo voorafgaand aan de film tegen kunnen komen op het filmdoek.

Alle kinderen uit de omgeving waren bij onze Kind & Co-tent welkom om te komen knutselen. De pedagogisch medewerkers van de verschillende opvanglocaties hadden voor veel kosteloos materiaal gezorgd waarmee de kinderen lekker creatief aan de slag konden gaan. Wat werden er een hoop mooie kunstwerken gemaakt! Toen de kinderen klaar waren kregen ze allemaal een Kind & Co Doeboek en een pakketje met stoepkrijt mee. Zo kunnen alle kinderen thuis verder aan de slag met allerlei leuke creatieve activiteiten. Het weer werkte gelukkig ook goed mee, het was een zeer geslaagde dag! Volgend jaar weer?

Organisatienieuws homepagina, PG Anker, BSO De Bik, BSO De Breeeje, KDV 't Bikkeltje, PSZ De Hobbit, PSZ De Dolfijn

Terug naar vorige pagina