BSO de Bik, BSO de Breeeje, BSO het Palet en BSO Buitenspel gaan eropuit! | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

8 januari 2024

BSO de Bik, BSO de Breeeje, BSO het Palet en BSO Buitenspel gaan eropuit!

Tijdens de schoolvakanties zorgen wij op de BSO’s altijd voor een extra leuk programma aan activiteiten. Zo ook op de BSO’s in Wijk bij Duurstede en Odijk. In de vakantie bundelden zij de krachten om er gezamenlijk op uit te gaan! Met twee grote bussen gingen de kinderen van BSO het Palet, BSO Buitenspel, BSO de Bik en BSO de Breeeje richting Utrecht om daar met zijn allen op avontuur te gaan.
Dat avontuur werd beleefd bij indoor speelparadijs Play In! Klimmen, glijden, springen en stuiteren.  Wat hebben we plezier gehad, het leek wel een feestje! Moe en voldaan reden we aan het einde van de dag met de kinderen terug naar de BSO’s.

BSO Buitenspel, Organisatienieuws homepagina, BSO De Bik, BSO De Breeeje, BSO Het Palet

Terug naar vorige pagina