Knutselen op de dag van het schoolkerstdiner | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

27 december 2023

Knutselen op de dag van het schoolkerstdiner

Sommige scholen waren op de dag voor de kerstvakantie al om 12.00 uur uit. Daarom zijn we met alle kinderen gezellig aan de grote tafels lekker lunchen. We hadden bolletjes, heerlijke broodjes gezond en als toetje een stukje feeststol gegeten! Daarna was het tijd om te spelen. Er werd druk met het poppenhuis gespeeld, samen bordspellen gedaan, maar er werd ook nog fijn geknutseld. Het resultaat zie je hierboven, prachtige engeltjes! Alle kinderen werden vroeg opgehaald zodat ze thuis nog hun mooiste kleren konden aantrekken voor dat het kerstdiner op school begon. Lieve kinderen van BSO de Breeeje, hele fijne dagen en een warme Kerst gewenst!

BSO De Breeeje, Organisatienieuws homepagina

Terug naar vorige pagina