On stage festival in het Klooster Woerden | Kind & Co

Blog KMN Kind & Co

28 oktober 2022

On stage festival in het Klooster Woerden

De 7+ kinderen van Woerden en Harmelen hadden een muzikale theatermiddag gehad in het Klooster Woerden. Ieder kind kon 3 verschillende workshops volgen. Er werd onder andere gezongen, gedanst, muziek gemaakt op de iPad of op percussie, theatertechniek geleerd maar ook hebben ze geleerd hoe je muziek mixt als een DJ en was er een rondleiding backstage. Het groente en fruit orkest was een hit, kinderen konden muziek maken op een flappel ( fluit- appel), op de gipoen (gitaar-pompoen) en de trompeen ( trompet – peen). De kinderen hebben zichtbaar genoten.

 

BSO Het Kraaiennest, BSO Het Clubhuis, BSO Jongelieden, BSO De Stein, BSO Miniliedjes, BSO De Kinderkeet, BSO Staatsliedjes, BSO Asterix en Obelix, BSO Bergbeklimmers, BSO Koters, BSO Baloe, BSO Boesboes, BSO Keerkring, BSO Roadrunners, BSO Ballies, BSO Sportlust, BSO Kampioenen

Terug naar vorige pagina