Peutergroep Wijk bij Duurstede: De Hobbit | Kind & Co

Peutergroep Wijk bij Duurstede: De Hobbit

de hobbit
 1. Groot pas vernieuwd en uitdagend buitenterrein

  Er is een groot buitenterrein wat gedeeld wordt met kinderdagverblijf ’t Bikkeltje. Er is een fietsparcours, 2 zandbakken en een wilgenboog te vinden.

 2. VVE-gecertificeerd
  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.
 3. Maakt deel uit van de Brede School Noorderwaard

  Samen met basisschool de Werkschuit en basisschool de Zonnewijzer. Ook BSO De Breeeje en kinderdagverblijf ’t Bikkeltje maken deel uit van de brede school.

 4. Ruime en lichte binnenruimte

  In de ruime en lichte binnenruimte kunnen de kinderen heerlijk spelen!

 5. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 6. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep De Hobbit?

Peutergroep De Hobbit is gevestigd in Wijk bij Duurstede in de wijk De Noorderwaard. Samen met BSO de Breeeje, kinderdagverblijf ’t Bikkeltje, openbare basisschool De Werkschuit en christelijke basisschool de Wegwijzer – locatie Zonnewijzer (groep 5 t/m 8) maakt de peutergroep deel uit van “Brede school Noorderwaard”. Er is een nauwe samenwerking tussen de peutergroep en de andere gebruikers van de brede school. Denk hierbij aan het gebruik van de gymzaal, samen spelen met de kleuters, meedoen aan schoolactiviteiten en diverse voorleesmomenten door groep 4. De peutergroep ligt, in een ruime, groene omgeving waar vrijwel geen doorgaande wegen zijn.

Wat biedt peutergroep De Hobbit?

De peutergroep heeft de beschikking over een mooi, licht lokaal. Het recent vernieuwde interieur biedt veel mogelijkheden tot nieuwe belevingen en fantasiespel. De ruimte is verdeeld in speelhoeken met veel speelruimte eromheen. De kinderen kunnen naar hartenlust spelen en knutselen. Er zijn veel leeftijdsgerichte spelletjes, puzzels, constructie, fijn motorisch materiaal en natuurlijke klei. Er is een grote keuken met mogelijkheden om te koken en te bakken met de kinderen. Daarnaast mag er iedere ochtend gebruik gemaakt worden van de gymzaal van de Werkschuit. Er is een groot buitenterrein die gedeeld wordt met het kinderdagverblijf ’t Bikkeltje. Zo kan er op een gedeelte van het plein lekker worden gefietst. De buitenruimte is zo ingericht, dat er de mogelijkheid is om zelf op ontdekkingsreis te gaan. Ook organiseren we meerdere malen per jaar workshops, zoals peuteryoga, dansen met peuters en taekwondo. Op peutergroep De Hobbit wordt gewerkt met de methode Uk & Puk. Daarnaast zijn wij ook een VVE peutergroep.

Groot uitdagend buitenterrein

Het grote buitenterrein wordt gedeeld met kinderdagverblijf ’t Bikkeltje. Er is een fietsparcours, een zandbak, een fietstunnel, een glijhuisje, diverse klimboomstammen, een pas nieuw geplaatst klimtoestel en we hebben een schuur vol met buitenspeelgoed, fietsen en diverse uitdagende buitenspellen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Notengaard 17-19
3962 JD Wijk bij Duurstede
Tel. 0343 – 59 42 30

Maandag
08:30 tot 12:00 uur
Dinsdag
08:30 tot 12:00 uur
Woensdag
08:30 tot 12:00 uur
Donderdag
08:30 tot 12:00 uur
Vrijdag
08:30 tot 12:00 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Yvette Bottenberg
clustermanager
tel. 06 - 130 648 38
y.bottenberg@kmnkindenco.nl
Gerda Bonouvrié – Spee
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 102 645 53
g.bonouvrie@kmnkindenco.nl