Kinderdagverblijf Abcoude: Piet Mondriaan | Kind & Co

Kinderdagverblijf Abcoude: Piet Mondriaan

 1. Gevestigd in Kindcentrum Piet Mondriaan

  De kinderen worden opgevangen in het gebouw van Kindcentrum Piet Mondriaan. Het kinderdagverblijf is hier een onderdeel van.

 2. Voor kinderen van 0 tot 4 jaar

  Kinderdagverblijf Piet Mondriaan beschikt over een babygroep en een peutergroep en is daardoor geschikt voor kinderen van  0 tot 4 jaar.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Zelfontplooiing

  Ieder kind is uniek en ontwikkelt zich op zijn eigen manier en tempo. Kinderdagverblijf Piet Mondriaan biedt kinderen daarvoor een stimulerende omgeving, waarin zij zich kunnen ontplooien en leren zelf keuzes te maken.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Piet Mondriaan?

Kinderdagverblijf Piet Mondriaan is gehuisvest in het gebouw van Kindcentrum Piet Mondriaan. Het is een eigentijds multifunctioneel gebouw waarin kinderdagverblijf, peuteropvang, basisschool, biblotheek en de BSO nauw samenwerken.  Er kan hierdoor gebruik worden gemaakt van veel multifunctionele ruimtes.

Wat biedt kinderdagverblijf Piet Mondriaan?

Het kinderdagverblijf bestaat uit twee groepen; een baby (0-2 jaar) en een peutergroep (2-4 jaar) die gevestigd zijn naast elkaar in het gebouw. Het kinderdagverblijf beschikt over een eigen keuken, toilettenblok en slaapkamers voor de kinderen. Daarnaast beschikken zij over een eigen tuin die afgescheiden is van de rest van het plein waar kinderen van de school en BSO spelen. Het kinderdagverblijf heeft een eigen ingang voor ouder(s)/verzorger(s). Er is een ruim activiteitenaanbod waarin kinderen de keuze maken tussen binnen- en buitenspel, een motorische of natuurgerichte activiteit, een creatieve of cognitieve activiteit.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Tel. 0294 – 22 40 66
  LRK 113 686 298

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Patricia Schipper
  clustermanager
  tel. 06 - 462 572 96
  patricia.schipper@kindenco.nl
  Wendy Gerritsen
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 297 832 84
  w.gerritsen@kindenco.nl