Kinderdagverblijf Utrecht: De Dichter

 1. Ruim gebouw met veel lichtinval

  Door de vele ramen en boogvormige deuropening krijgt het dagverblijf een aangename lichtinval bij alle weersomstandigheden.

 2. Centraal gelegen

  Vanaf kinderdagverblijf Spikkels bent u in 5 minuten op het Centraal Station en daarmee in een mum van tijd op de plek van bestemming.

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 5. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf De Dichter?

Kinderdagverblijf De Dichter ligt in Dichterswijk. Deze wijk ligt nabij het centrum van Utrecht. Rond De Dichter is het nieuwbouwproject “Parkhaven” gevestigd. Vanaf het centraal station Utrecht is De Dichter makkelijk te bereiken per auto en openbaar vervoer.

Wat biedt kinderdagverblijf De Dichter?

Kinderdagverblijf De Dichter is gevestigd in het oude veilinggebouw van Utrecht is in 2004 nieuw gebouwd. De groepsruimtes zijn licht en ruim en aan elkaar geschakeld. In het midden van het pand is een centrale keuken met een peuter keukentje waar de oudere peuters onder begeleiding kunnen koken. Op kinderdagverblijf De Dichter is veel aandacht voor de individuele ontwikkeling van uw kind. Wij werken met de Uk & Puk methode. Het kinderdagverblijf het een heerlijke buitenruimte met een babyweide, waar de baby’s ook buiten kunnen slapen. De buitenspeelruimte geeft alle mogelijk tot spelen, een zandbak, speelhuisje en paadjes waarover de kinderen kunnen fietsen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Heycopplein 3
  3521 EX Utrecht
  Tel. 030 – 296 59 67
  LRK 230617104

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Oudercommissie
  ocspikkels@kmnkindenco.nl

  Eva Maring
  clustermanager
  tel. 06 - 347 371 88
  e.maring@kindencoludens.nl
  Boy de Haas
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 432 114 32
  b.dehaas@kindencoludens.nl