Buitenschoolse opvang Woerden: De Jongelieden

 1. Kleinschalige BSO voor 7 t/m 9 jaar

  BSO De Jongelieden heeft maximaal 20 kinderen op de maandag, dinsdag en de donderdag. Een kleine groep die veel doet aan sportactiviteiten, maar ook de creatieve activiteiten moeten we niet vergeten.

 2. Op loopafstand van de scholen

  De pedagogisch medewerkers halen de kinderen van de beide scholen lopend op. Kinderen met een toestemmingformulier mogen ook op eigen gelegenheid gaan naar de BSO.

 3. Eigen Kinderraad

  Op deze BSO hebben de kinderen een eigen kinderraad. Die gekozen is door de kinderen zelf. Twee maal per jaar komen ze bij elkaar en bespreken ze activiteiten en wensen.

 4. Oa veel sportmogelijkheden

  De kinderen kunnen naar hartenlust sporten op de tennisvelden, maar ook op het voetbalveld naast het terrein.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) De Jongelieden?

BSO Jongelieden is gehuisvest in het clubgebouw van Tennisclub VEP in de wijk Staatsliedenkwartier in Woerden en biedt opvang aan kinderen van 7 tot ongeveer 9 jaar. Als de kinderen rond de leeftijd van 9 jaar zijn stromen zij door naar BSO De Stein, afhankelijk van of hier plek is.

Wat biedt BSO De Jongelieden?

BSO Jongelieden is een kleinschalige BSO met maximaal 20 kinderen. De BSO maakt gebruik van de kantine van de tennisvereniging. Er zijn knutsel-, sport- en spelmaterialen aanwezig. Er is een zithoek, waar de kinderen een boekje kunnen lezen of kunnen relaxen na een lange schooldag. Ook is er een spelcomputer die bijvoorbeeld gebruikt wordt tijdens regenachtige dagen.
Dagelijks worden er activiteiten aangeboden op het gebied van knutselen, bewegen en koken.
De groepsruimte grenst aan de buitenruimte. Bij de Jongelieden kunnen de kinderen heerlijk buitenspelen. Op het terrein zelf mogen de kinderen gebruik maken van de kleine tennis oefenbaan en is er een speeltuintje. Grenzend aan het terrein van de BSO is een kleine speeltuin en zijn er meerdere trap- en speelvelden waar veel gebruik van gemaakt wordt door de BSO-kinderen. De kinderen met een zelfstandigheidscontract mogen op het eerste veld bij de speeltuin zelfstandig spelen.

Scholen

De kinderen van basisschool De Schakel en de R. de Jagerschool kunnen op BSO De Jongelieden terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Talmalanen 47b
  3445 TH Woerden
  Tel. 06 – 14 98 75 92
  LRK 135757046  

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Eveline van Roosmaelen
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 10
  e.vanroosmaelen@kindencoludens.nl
  Yasmin Schouten
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 106 241 97
  y.schouten@kindenco.nl