Buitenschoolse opvang Zeist: Heldenhonk

 1. Buitenspeelplaats

  BSO Heldenhonk heeft een groot natuurlijk plein met veel klim- en klautertoestellen, en mogelijkheden voor verschillende spelactiviteiten.

 2. Thema’s

  Gedurende het jaar wordt gewerkt met thema’s die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen. Binnen de thema’s worden activiteiten aangeboden op het gebied van bewegen, spel en creativiteit.

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt buitenschoolse opvang (BSO) Heldenhonk?

BSO Heldenhonk ligt in een rustige wijk, De Verzetswijk, aan de rand van het bosrijke Zeist. BSO Heldenhonk is samen met kinderdagverblijf Sam Sam gevestigd in een modern en open pand. Vanaf de snelweg bent u binnen enkele minuten op deze locatie.

Wat biedt BSO Heldenhonk?

De BSO heeft twee verticale groepen voor kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. In een verticale groep zitten kinderen van verschillende leeftijden bij elkaar. Je kind houdt jarenlang dezelfde groep en dezelfde pedagogisch medewerk(st)er. Dit geeft een veilig gevoel. Ook stimuleert een verticale groep de taalontwikkeling en de sociale vaardigheden van je kind. Op iedere groep zijn er diverse hoekjes gecreëerd waar de kinderen  naar hartenlust kunnen spelen of op hun gemak kunnen chillen.

Op de BSO’s hebben we 2 keukens waar regelmatig kook- en bakactiviteiten worden aangeboden.  Er is een relaxkamer waar boekjes gelezen kunnen worden en kinderen de ruimte krijgen om bij te komen van hun schooldag. In het atelier staat een echte werkbank waar kinderen technische hoogstandjes uitvoeren en waar volop wordt geknutseld. De buitenruimteis afgebakend en biedt veel klim- en klautermogelijkheden, er is zelf een voetbalveldje! Tevens zit er in de buurt een voetbalveld/kooi waar de kinderen regelmatig naar toe gaan om activiteiten te doen. We gaan ook regelmatig naar een nabij gelegen park.

We bieden een uitdagend, afwisselend, creatief en sportief programma aan voor jongens en meisjes van alle leeftijden. Een betrokken en enthousiast team staat iedere opvang dag klaar om er samen met de kinderen een feestje van te maken.

Scholen

De kinderen van deze basisscholen kunnen bij BSO Heldenhonk terecht: CBS Ichtus, Wereldkidz Montessorischool – locatie Sumatralaan, Oud- Zandbergen (alleen vrijdag).

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  L. Edelmanlaan 2
  3705 PX Zeist
  Tel. 030 – 699 52 23
  LRK 180562241

  Maandag
  14:00 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Woensdag
  11.30 tot 18.30 uur
  Donderdag
  14:00 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  12:00 tot 18:30 uur

  *Op woensdag is opvang mogelijk bij BSO Minoes/Kids

  Tijdens schoolvakanties geopend van 7:30 tot 18:30 uur. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Hans Merkestijn
  clustermanager
  tel. 06 - 130 644 79
  h.merkestijn@kindenco.nl
  Merlijn Wittenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 131 778 26
  m.wittenberg@kmnkindenco.nl
  Bo Stuivenberg
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 110 779 04
  b.stuivenberg@kindenco.nl