Peutergroep Vinkeveen: Vinkenrijk

 1. VE-Gecertificeerd

  Dit is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Voor kinderen met een VE-indicatie besteden we extra aandacht aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren.

 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Goede voorbereiding op de basisschool

  Bij VE peutergroep Vinkenrijk komt uw kind spelen en leren. Peuters ontwikkelen bij ons taalvaardigheid, rekenvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden. Zo kan uw kind goed van start op de basisschool.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Vinkenrijk?

Peutergroep Vinkenrijk is gevestigd in kindcentrum Vinkenrijk in Vinkeveen. In het pand zitten ook kinderdagverblijf Vinkenrijk en BSO Vinkenrijk.

Wat biedt peutergroep Vinkenrijk?

Bij peutergroep Vinkenrijk komt uw kind spelen en leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Hier krijgt uw peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Wij hebben daarbij veel aandacht voor het individuele kind. Daarnaast kan uw kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes.

Peutergroep Vinkenrijk is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

Er wordt gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. Iedere 6 weken wordt er gewerkt aan een nieuw thema. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Tuinderslaantje 5
  3645 EX Vinkeveen
  Tel. volgt
  LRK:

  Maandag
  08.15 – 12.15 uur
  Dinsdag
  08.15 – 12.15 uur
  Woensdag
  08.15 – 12.15 uur
  Donderdag
  08.15 – 12.15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Sandra Misdorp
  Clustermanager
  tel. 06 - 253 199 83
  s.misdorp@kindenco.nl
  Monique ten Bosch
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 115 628 83
  m.tenbosch@kindenco.nl