Peutergroep Wilnis: Ministek

 1. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Ministek?

Peutergroep Ministek is een peutergroep, gevestigd in hetzelfde pand als kinderdagverblijf Ministek.

Wat biedt peutergroep Ministek?

Peutergroep Ministek heeft de beschikking over twee lokalen, een grote natuurlijke en uitdagende buitenspeelruimte en een speelhal. Op de groepen hebben we een gevarieerd speelgoed- en spelaanbod, afgestemd op alle ontwikkelingsgebieden van de peuter. We werken met thema’s die dicht bij de belevingswereld van de kinderen staan. Aan de thema’s worden creatieve, muzikale en bewegingsactiviteiten gekoppeld. We vinden het belangrijk dat kinderen spelenderwijs ontdekken en leren.

Als ouder wordt u bij de thema’s betrokken door middel van een thema-brief en een gezamenlijke start en afsluiting van het thema. Een gezamenlijke start kan door middel van een knutselactiviteit voor ouder en kind en bij een afsluiting kunt u denken aan een optreden van de peuters. Zo weten ouders wat er in grote lijnen speelt op de peutergroep en kunnen thuis deze onderwerpen ook bespreken met hun kind.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Marktschipper 2
  3648 KE Wilnis
  Tel. 06 – 50 169 309

  LRK 157795184

  Maandag
  08:45 tot 12:15 uur
  Dinsdag
  08:45 tot 12:15 uur
  Woensdag

  08:45 tot 12:15 uur
  Donderdag
  08:45 tot 12:15 uur
  Vrijdag
  08:45 tot 12:15 uur

  Sandra Misdorp
  Clustermanager
  tel. 06 - 253 199 83
  s.misdorp@kindenco.nl
  Monique ten Bosch
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 115 628 83
  m.tenbosch@kindenco.nl