Peutergroep Vleuten: Blink

 1. Goede voorbereiding op de basisschool
 2. VE-gecertificeerd

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Blink?

Peutergroep Blink is gevestigd in basisschool Blink in Vleuten. In het pand zit ook BSO Tuinlanden.

Wat biedt peutergroep Blink?

Bij peutergroep Blink komen peuters spelen, vriendjes maken en leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. We zitten tegenover het lokaal van de instroomklas waar de kinderen op de basisschool starten. Op het schoolplein is een plek speciaal voor de peuters om te spelen.

Er wordt op de peutergroep gewerkt met de erkende methode Uk & Puk om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Wij sluiten daarbij aan op het ontwikkelingsniveau van het kind. Dit gaat aan de hand van thema’s die centraal staan. Iedere 6 weken wordt er gewerkt aan een nieuw thema. Binnen dit thema worden de verschillende ontwikkelingsgebieden gestimuleerd. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Ook de speelhoeken worden aangepast naar het thema. Zo hebben we soms een ziekenhuis, apotheek, atelier of een bos.

Peutergroep Blink is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Kweektuinlaan 11
  3452 SR Vleuten
  Tel. volgt
  LRK 234634558

  Maandag
  08.15 tot 13.35 uur
  Dinsdag
  08.15 tot 13.35 uur
  Woensdag
  08.15 tot 13.35 uur
  Donderdag
  08.15 tot 13.35 uur
  Vrijdag
  08.15 tot 13.35 uur

  Wieke Westrik
  clustermanager
  tel. 06 - 434 995 38
  w.westrik@kindenco.nl
  Peter Burger
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 500 521 70
  p.burger@kindenco.nl