Peutergroep Utrecht: Waterwin

 1. VE-gecertificeerd

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 3. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Waterwin?

Peutergroep Waterwin is gevestigd in gebouw Waterwin in de wijk Terwijde in Utrecht. In het pand zijn ook de twee basisscholen Hof ter Weide en Waterrijk gevestigd.

Wat biedt peutergroep Waterwin?

Peutergroep Waterwin heeft 2 groepen voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. We hebben twee eigen groepsruimtes in het gebouw. Ook mogen we gebruik maken van de speelzaal en het buitenplein. De groepsruimtes hebben verschillende speelhoeken waar de kinderen kunnen ontdekken.

Op de peutergroep wordt gewerkt met de Startblokken methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Peutergroep Waterwin is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

GGD inspectierapport

Elke locatie wordt jaarlijks bezocht door een GGD-inspecteur.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Musicallaan 104
  3543 BT Utrecht
  Tel. volgt
  LRK 183466421

  Maandag
  08:15 tot 13:35 uur
  Dinsdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Woensdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Donderdag
  08:15 tot 13:35 uur
  Vrijdag
  08:15 tot 13:35 uur

  Almara Mahakena
  clustermanager
  tel. 06 - 186 106 40
  a.mahakena@kindenco.nl
  Bernadette Bouman
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 823 676 12
  b.bouman@kmnkindenco.nl