Peutergroep Utrecht: De Blokkendoos | Kind & Co

Peutergroep Utrecht: De Blokkendoos

 1. VE-gecertificeerd

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 2. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep De Blokkendoos?

Peutergroep De Blokkendoos is gevestigd in Utrecht, in de wijk Rivierenwijk.

Wat biedt peutergroep De Blokkendoos?

Bij peutergroep De Blokkendoos komt uw kind om te spelen en te leren. De peutergroep is er voor kinderen van 2 tot 4 jaar oud. Het geeft uw peuter de mogelijkheid om taalvaardigheid, sociaal-emotionele en motorische vaardigheden te ontwikkelen. Daarnaast kan uw kind lekker samen spelen met leeftijdsgenootjes. Op deze manier kan uw kind goed van start gaan op de basisschool.

Op de peutergroep wordt gewerkt met een erkende methode om de ontwikkeling van de kinderen te stimuleren. Dit gaat veelal aan de hand van thema’s die centraal staan. We doen spelletjes, zingen liedjes, lezen voor, tekenen en spelen natuurlijk lekker buiten. Zo leren de kinderen spelenderwijs nieuwe dingen.

Voorschoolse educatie (VE) peutergroep

Dit is een locatie met voorschoolse educatie (VE). Dat betekent dat we voor kinderen met een VE-indicatie extra aandacht besteden aan de Nederlandse taal: spreken, luisteren en nieuwe woorden leren. Dat doen we omdat kinderen juist als ze jong zijn snel en makkelijk een taal kunnen leren. Zo kunnen ze goed van start op de basisschool. Meer informatie over VE-peutergroepen kunt u hier lezen.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Maasplein 1
  3522 BV Utrecht
  Tel. 06 – 131 357 89
  LRK 247645552

  Maandag
  8.30 tot 12.30 uur
  Dinsdag
  8.30 tot 12.30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  8.30 tot 12.30 uur
  Vrijdag
  8.30 tot 12.30 uur

  Esther van Esterik
  clustermanager
  tel. 06 - 111 281 65
  e.vanesterik@kmnkindenco.nl
  Linda de Bruin
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 130 656 05
  l.debruin@kmnkindenco.nl