Peutergroep Woerden: Snoetjes

 1. Kleinschalige peutergroep
 2. Inpandig in school
 3. Samenwerking met basisschool
 4. Voorbereiding op de basisschool
 5. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep Snoetjes?

Peutergroep Snoetjes ligt in de nieuwbouwwijk Waterrijk in Woerden. De peutergroep bevindt zich in basisschool de Regenboog in de voormalige kleuterklas ‘eend’.

Wat biedt peutergroep Snoetjes?

Bij peutergroep Snoetjes is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. De pedagogisch medewerkers werken met de methode Uk & Puk.

Er worden activiteiten aangeboden die diverse ontwikkelgebieden van de kinderen aanspreken. Taal, beginnend rekenen, muziek, bewegen: alles komt aan bod. De kinderen lezen bijvoorbeeld boekjes samen met de pedagogisch medewerkers, dansen op muziek en zijn creatief bezig met uitdagende knutsel- en bouwopdrachten. Deze activiteiten worden aangeboden aan de hele groep, maar er is ook tijd om de individuele ontwikkeling van een kind extra aandacht te geven. Ook besteden de pedagogisch medewerkers aandacht aan de sociale ontwikkeling. Zo worden de peuters voorbereid op de basisschool.

Peutergroep Snoetjes werkt nauw samen met basisschool de Regenboog doordat het lokaal middenin de school ligt, aangrenzend aan de kleuterklassen. De overgang naar de basisschool gaat op deze manier op natuurlijke wijze.

Bij peutergroep Snoetjes kunnen kinderen met een VE-indicatie terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Kallameer 2
  3446 JG Woerden
  Tel. 0348 – 41 21 83
  LRK 116584658

  Maandag
  08:30 tot 13:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 13:30 uur
  Woensdag

  Donderdag
  08:30 tot 13:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 13:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Yvonne Wippo
  clustermanager
  tel. 06 - 131 782 29
  y.wippo@kindenco.nl
  Eveline van Roosmaelen
  clustermanager
  tel. 06 - 571 488 10
  e.vanroosmaelen@kindencoludens.nl