Peutergroep Woerden: Snoetjes

 1. Eigen afgezette buitenruimte
 2. Kleinschalige peutergroep
 3. Inpandig in school
 4. Samenwerking met basisschool
 5. Voorbereiding op de basisschool
 6. VVE-gecertificeerd

  Voor- en vroegschoolse educatie (VVE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 7. Puk & Ko

  Puk & Ko is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Puk & Ko aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 8. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

Waar ligt peutergroep Snoetjes?

Peutergroep Snoetjes ligt in de nieuwbouwwijk Snel en Polanen in Woerden. Peutergroep Snoetjes is onderdeel is van Kindcentrum Koters.

Wat biedt peutergroep Snoetjes?

Bij peutergroep Snoetjes is veel aandacht voor de ontwikkeling van uw kind. De pedagogisch medewerkers werken met de methode Puk & Ko. Er worden activiteiten aangeboden die diverse ontwikkelgebieden van de kinderen aanspreken. Taal, beginnend rekenen, muziek, bewegen, alles komt aan bod. Ook besteden de pedagogisch medewerkers aandacht aan de sociale ontwikkeling. Zo worden de peuters voorbereid op de basisschool.

De aangeboden activiteiten variëren van dans en muziek, boekjes lezen samen met de pedagogisch medewerker, taalstimuleringsactiviteiten, bouwen, sport en spel, tot creatief bezig zijn met uitdagende knutselopdrachten. Deze activiteiten worden aangeboden voor de hele groep, maar er is ook tijd om de individuele ontwikkeling van een kind extra aandacht te geven en in een klein groepje samen te werken.

Bij peutergroep Snoetjes kunnen kinderen met een VVE-indicatie terecht.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

Kallameer 2
3446 JG Woerden
Tel. 0348 – 41 21 83
LRK 116584658

Maandag
08:30 tot 13:30 uur
Dinsdag
08:30 tot 13:30 uur
Woensdag

Donderdag
08:30 tot 13:30 uur
Vrijdag
08:30 tot 13:30 uur

Tijdens schoolvakanties gesloten.

Yvonne Wippo
clustermanager
tel. 06 - 131 782 29
y.wippo@kmnkindenco.nl
Vacant
senior pedagogisch manager