Peutergroep Maarssen: ’t Kikkertje

 1. Koffie-ochtend voor ouders

  Geregeld houden wij een koffieochtend, zodat u als ouder kunt zien hoe uw kind is in de groep en uw kind u kan laten zien wat het zoal doet op de peutergroep.

 2. Goede samenwerking met het consultatiebureau

  We hebben contacten met het consultatiebureau. Zij kijken met ons mee en indien nodig adviseren zij ons.

 3. Samenwerking met Mozaiekschool
 4. Boekenpret

  We maken gebruik van Boekenpret, een samenwerking met de bibliotheek. De boekenpret stimuleert lezen en het boekje wat op de groep gelezen wordt, kan dan ook thuis gelezen worden. Kinderen vinden dit super leuk!

 5. VE-gecertificeerd

  Voorschoolse educatie (VE) is onderwijs voor peuters en kleuters met een taalachterstand. Hiermee kunnen kinderen op een speelse manier hun taalachterstand inhalen. Zo kunnen zij een goede start maken op de basisschool.

 6. Uk & Puk

  Kind & Co werkt met het totaalprogramma Uk & Puk. Uk & Puk stimuleert de brede ontwikkeling van baby’s, dreumesen en peuters door actief spel. Lees meer

 7. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt peutergroep ’t Kikkertje?

Peutergroep ’t Kikkertje is in basisschool ’t Mozaïek gevestigd. Het ligt in de wijk Fazantenkamp in Maarssenbroek.

Wat biedt peutergroep ’t Kikkertje?

De peutergroep heeft de beschikking over een mooi, licht lokaal. De kinderen kunnen naar hartenlust (buiten) spelen en knutselen. Op het omheinde speelplein staan een speelhuisje met zandbak, een kleine glijbaan, een wip en er is een hinkelbaan. Ook kunnen de peuters gebruik maken van allerlei voertuigen zoals tractoren, loopauto’s en fietsjes. Als ze even willen uitrusten, of gewoon even geen zin hebben om te spelen, is er de boombank en de bank van de picknicktafel om op te zitten.

Op peutergroep ‘t Kikkertje wordt gewerkt met de Uk & Puk methode. Binnen de reguliere groep is er een speciale VE-groep. De peutergroep doet mee aan Boekenpret. Een paar keer per jaar krijgen we van de bibliotheek een kist mee, met voor alle peuters een boekje wat ze een tijdje mee naar huis mogen nemen. Voor ouders gaan er leuke lees- en doe-tips mee.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Fazantenkamp 157-158
  3607 CH Maarssen
  Tel. 0346 – 56 79 60
  LRK 144 630 059

  Maandag
  08:30 tot 12:30 uur
  Dinsdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Woensdag
  08:15 tot 12:15 uur
  Donderdag
  08:30 tot 12:30 uur
  Vrijdag
  08:30 tot 12:30 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten.

  Oudercommissie
  ockikkertje@kmnkindenco.nl

  Meer weten over peutergroepen in het algemeen? Bekijk de veelgestelde vragen.

  Loek de Vreese
  clustermanager
  tel. 06 - 308 410 60
  l.devreese@kindencoludens.nl