Peutergroep Baarn: Twinkel

 1. Samen spelen samen leren
 2. Startblokken

Waar ligt peutergroep Twinkel?

Peutergroep Twinkel is gevestigd in Brede School Noorderbreedte. In de aparte vleugel van Kind & Co bevinden zich ook kinderdagverblijf Twinkel en BSO Noorderlicht.

Wat biedt peutergroep Twinkel?

Bij Twinkel proberen we zo veel mogelijk een verlengde van thuis te zijn. Uw peuter mag zelf op ‘ontdekkingsreis’ gaan. Zo zal uw kind kennismaken met allerlei speelgoed en materialen, waarmee het naar hartenlust kan experimenteren. Ook het samen spelen met leeftijdsgenootjes is leerzaam voor uw kind. Uw zoon of dochter leert delen, rekening houden met een ander, maar ook opkomen voor zichzelf. Zo kunnen peuters alvast wennen aan hoe het is om een plekje te vinden in een grotere groep, zoals het ook straks op de basisschool zal gaan.

We werken met de landelijk erkende ontwikkelingsmethode Startblokken. Onder deskundige leiding werken we aan het bevorderen van sociaal gedrag en de ontwikkeling van de persoonlijkheid van uw kind. Dit doen we aan de hand van thema’s die dicht bij de beleving van uw peuter staan. Onze pedagogisch medewerkers stimuleren uw kind door middel van spel. Blijft een kind net iets achter in taal of ontwikkeling? Dan signaleren we dit al heel vroeg. Dat betekent dat we al snel een beeld hebben van de algehele ontwikkeling van de kinderen. Zo leveren we een bijdrage aan een doorgaande ontwikkelingslijn.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  De Oude Werf 7 B
  3741 CS Baarn
  Tel. 06 – 500 994 25
  LRK 167044047KP

  Maandag
  8:15 – 12:15 uur
  Dinsdag
  8:15 – 12:15 uur
  Woensdag
  8:15 – 12:15 uur
  Donderdag
  8:15 – 12:15 uur
  Vrijdag
  8:15 – 12:15 uur

  Tijdens schoolvakanties gesloten. Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Monique Elemans
  clustermanager
  tel. 06 - 571 483 33
  m.elemans@kindenco.nl
  Sharon Koelstra
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 570 617 60
  s.koelstra@kindenco.nl