Kinderdagverblijf Baarn: Twinkel | Kind & Co

Kinderdagverblijf Baarn: Twinkel

 1. Kleinschalig

  Kinderdagverblijf Twinkel is een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer.

 2. Gevestigd binnen de Brede School

  Het kinderdagverblijf is samen met de BSO en de peutergroep gevestigd in de Brede School Noorderbreedte. Ideaal voor ouders met kinderen op zowel het kinderdagverblijf, de peutergroep als de BSO!

 3. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 4. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via Mijn KMN Kind & Co.

 5. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Twinkel?

Ons kinderdagverblijf ligt aan De Oude Werf in Brede School Noorderbreedte. Binnen dit gebouw wordt onderwijs met kinderopvang gecombineerd. KMN Kind & Co verzorgt daar de opvang van de 0 tot 4 jarigen op het kinderdagverblijf en de kinderen van 4 tot 12 jaar binnen de BSO. Ook peutergroep Hummelhonk van KMN Kind & Co is hier gevestigd.

Wat biedt kinderdagverblijf Twinkel?

Het kinderdagverblijf heeft één groepsruimte waar een verticale groep in opgevangen kan worden. Binnen deze groep verblijven maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De twee slaapkamers, sanitaire voorziening en de keuken zijn aangrenzend aan deze ruimte, zodat de medewerkers goed overzicht houden op de groepsruimte. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind, structuur en continuïteit zijn een belangrijk onderdeel van de dag. Het kinderdagverblijf werkt met de Uk & Puk methode.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

Adres

De Oude Werf 7
Baarn
Tel: 035-7604390
LRK 167044047

Maandag
07:30 tot 18:30 uur
Dinsdag
07:30 tot 18:30 uur
Woensdag
07:30 tot 18:30 uur
Donderdag
07:30 tot 18:30 uur
Vrijdag
07:30 tot 18:30 uur

Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

Monique Elemans
clustermanager
tel. 06 - 571 483 33
m.elemans@kmnkindenco.nl
Wendy van der Kamp
senior pedagogisch medewerker
tel. 06 - 570 617 60
w.vanderkamp@kmnkindenco.nl