Kinderdagverblijf Baarn: Twinkel

 1. Kleinschalig

  Kinderdagverblijf Twinkel is een kleinschalig kinderdagverblijf met een huiselijke sfeer.

 2. Vast team van medewerkers

  Door vaste medewerkers op het kinderdagverblijf kent uw kind de medewerkers. Dit geeft uw kind een vertrouwd gevoel als hij/zij op het kinderdagverblijf is.

 3. Gevestigd binnen de Brede School

  Het kinderdagverblijf is samen met de BSO en de peutergroep gevestigd in de Brede School Noorderbreedte. Ideaal voor ouders met kinderen op zowel het kinderdagverblijf, de peutergroep als de BSO!

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Live betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u live betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

 6. Werkt aan Gezonde Kinderopvang

  Wij willen dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij met de aanpak en scholing van Gezonde Kinderopvang aan een gezonde leefstijl van kinderen en de deskundigheid van medewerkers. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Meer informatie

Waar ligt kinderdagverblijf Twinkel?

Ons kinderdagverblijf ligt aan De Oude Werf in Brede School Noorderbreedte. Binnen dit gebouw wordt onderwijs met kinderopvang gecombineerd. Kind & Co heeft naast het kinderdagverblijf ook een BSO en peutergroep in dit gebouw.

Wat biedt kinderdagverblijf Twinkel?

Het kinderdagverblijf is kleinschalig en heeft één groepsruimte waar een verticale groep in opgevangen kan worden. Binnen deze groep verblijven maximaal 12 kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. De twee slaapkamers, sanitaire voorziening en de keuken zijn aangrenzend aan deze ruimte, zodat de medewerkers goed overzicht houden op de groepsruimte. Er is veel aandacht voor de ontwikkeling van het kind, structuur en continuïteit zijn een belangrijk onderdeel van de dag. Het vaste team staat klaar
om uw kind liefdevol op te vangen en de ontwikkeling van uw kind te stimuleren. Dit gebeurt op een speelse manier met de Uk & Puk methode.

Er is een nauwe samenwerking met de peutergroep, welke naast de groepsruimte van het kinderdagverblijf gevestigd is, en de BSO. Alles in één gebouw biedt een vertrouwde omgeving voor de kinderen. De overstap naar de basisschool en de verschillende opvangsoorten is daardoor klein. Ook kunnen broers en zussen, als daar behoefte aan is, elkaar even een knuffel geven tussen het spelen door.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  De Oude Werf 7
  Baarn
  Tel: 06 – 265 669 93
  LRK 167044047

  Maandag
  07:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  07:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  07:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  07:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  07:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Monique Elemans
  clustermanager
  tel. 06 - 571 483 33
  m.elemans@kindenco.nl
  Sharon Koelstra
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 570 617 60
  s.koelstra@kindenco.nl