Kinderdagverblijf Weesp: Weesperpark

 1. Centraal gelegen, vlakbij het station

  KDV Weesperpark ligt op loopafstand bij het station en uitvalswegen.

 2. Prachtige buitenruimte

  Onze grote tuin heeft een afgesloten ruimte voor de allerkleinsten, een natuurlijke uitstraling en erg veel speelruimte.

 3. Licht, ruim en huiselijk pand

  Hummeloord is een pand met spannende doorkijkjes voor de kinderen en het overzicht op elkaar. Grote raampartijen en een gezellige gezamenlijke hal.

 4. Uk & Puk methode

  Uk & Puk is een totaalprogramma. Behalve aan spraak en taal werkt Uk & Puk aan sociaal-emotionele ontwikkeling, motorische en zintuiglijke ontwikkeling en de eerste rekenprikkels.

 5. Betrokken via app en website

  Op deze locatie kunt u betrokken blijven bij de belevenissen van uw kind via het Kind & Co ouderportaal.

Waar ligt kinderdagverblijf Weesperpark?

Op dit moment herrijst aan de rand van het Weespersluispark kinderdagverblijf Weesperpark, een nieuw kinderdagverblijf van Kind & Co. Een voorziening waar door de bewoners van de wijk reikhalzend naar wordt uitgekeken. Tot het zover is opent Kind & Co hier op 24 juli de tijdelijke locatie kinderdagverblijf Weespersluis. Om ouders een opvangplek te kunnen bieden had Kind & Co de locatie de Buuren opgezet. Deze kinderen verhuizen nu naar de tijdelijke locatie van kinderdagverblijf Weespersluis. De locatie kijkt uit op de Brede School, heeft ruime lokalen en biedt meer opvangplaatsen. Opnieuw een stapje op weg naar betere voorziening in de wijk!

Wat biedt kinderdagverblijf Weesperpark?

Kinderdagverblijf Weesperpark heeft mooie grote groepsruimtes. De ruimtes zijn ruim ingericht en licht. Er zijn verschillende hoeken, zoals een huishoek, een speelhoek en een rusthoek waar kinderen kunnen ontdekken en rustig kunnen spelen. Er worden gerichte activiteiten aangeboden waarbij de ontwikkeling van onze kinderen voorop staat. Natuurlijk vinden wij elke dag even buiten spelen erg belangrijk. Er wordt gewerkt met de Uk & Puk methode. Deze methode werkt aan de hand van verschillende thema’s waarmee de taalontwikkeling op spelende manier gestimuleerd wordt.

DIT ZEGGEN OUDERS

OVER ONS

Wilt u een kijkje komen nemen op onze locatie? U bent van harte welkom! Neem contact op voor het maken van een afspraak.

Neem contact met mij op

  Door de gegevens in te vullen, verleent u ons toestemming om de door u verstrekte gegevens te verwerken. In onze Privacy Verklaring staat beschreven hoe we omgaan met gegevens.

  Adres

  Fort Diemerdamstraat 75
  1384 AH Weesp
  E-mail: kdvweespersluis@kindencoludens.nl
  Tel. 0294 – 72 61 00
  LRK 332966525

  Maandag
  7:30 tot 18:30 uur
  Dinsdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Woensdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Donderdag
  7:30 tot 18:30 uur
  Vrijdag
  7:30 tot 18:30 uur

  Sluitingsdagen: alle erkende feestdagen.

  Marjolijn Groenevelt
  clustermanager
  tel. 06 10 87 17 32
  m.groenevelt@kindenco.nl
  Maaicke de Smit
  senior pedagogisch medewerker
  tel. 06 - 463 840 74
  m.desmit@kindenco.nl